Swietna walka, piekny KOniec

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Adamek znokautuje go 4-6 rundą. Von Jugingen twierdzi, ze nokautu nie da sie przewidzieć...otóż się da, teraz Ci mówie Thomas! Zostaniesz znokautowany, i pamietaj synku te słowa gdyż są prorocze.
Von Jugingen! To będzie największy dramat w Twoim zyciu! I wiesz co, gdy jakikolwiek Polak walczy z Niemcem to staje się nacjonalistą...
Jestem spokojny o wynik tej walki...jak nigdy dotąd.
Napisano Ponad rok temu
 Dobra walka, wspaniałe umiejetności!!!
   Dobra walka, wspaniałe umiejetności!!!

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Widać było, że jest bardzo zdziwiony, a kto wie czy ten nokaut nie pokrzyżował jakiś jego planów co do wyniku tej walki
  Widać było, że jest bardzo zdziwiony, a kto wie czy ten nokaut nie pokrzyżował jakiś jego planów co do wyniku tej walki  
  Ciekawe jak długo jeszcze skazani jesteśmy na teksty Kostyry i jego "Whitaker jest powolny jak ręczne liczenie w erze komputerów"
  Ciekawe jak długo jeszcze skazani jesteśmy na teksty Kostyry i jego "Whitaker jest powolny jak ręczne liczenie w erze komputerów"  Rylik całkiem ok, a Michalczewski mnie zadziwił stwierdzeniem, że Urlich jest "pompowany" przez swojego promotora (Kohla), że nie walczy z nikim konkretnym, tylko rywale są mu dobierani bardzo zachowawczo i ostrożnie
  Rylik całkiem ok, a Michalczewski mnie zadziwił stwierdzeniem, że Urlich jest "pompowany" przez swojego promotora (Kohla), że nie walczy z nikim konkretnym, tylko rywale są mu dobierani bardzo zachowawczo i ostrożnie  (hahaha, dokładnie to samo zarzuca się Tigerowi).
  (hahaha, dokładnie to samo zarzuca się Tigerowi). 

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a to mnie udziwilesAdamek znokautuje go 4-6 rundą
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu