buty do biegania cdn.
Napisano Ponad rok temu
Temat juz zapewne przelewal sie nie raz na lamach forum. Jednak interesuje mnie nastepujaca sprawa. Mianowicie szukam butow do biegania typowo po lesie, teren nierowny, czesto mokry, czasem droga wiedzie zwirem. Jakie buty najlepiej sie sprawdzaja na takim terenie i czy jest sens biegac po lesie w zimie? Jesli tak to rzuccie jakies propozycje odnosnie ciekawych butow, tylko zeby cena nie wbijala zabardzo w fotel
pozdro z rana
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Te maja 1 zasadniczą wadę kompletnie nie nadają sie na twarde miejskie podłoża, chodniki asfalty (Salomony były uniwersalne buuuuuu)
Co do biegania w zimie, jeśli dopracujesz ubiór, będziesz biegał po utwardzonym śniegu coś piękego, bieganie w tzw. "kopnym" sniegu albo roztapiajacym sie to mordęga.
"Pozdro z wieczora"
Napisano Ponad rok temu
pozdro z nocki
Napisano Ponad rok temu
NB jest super jeśli chodzi o cena/jakość choć ostatnio nie moge znaleźć u siebie w mieście w sklepach nic ciekawego... trochę się zeszmacili i tyle :wink: 8)
Napisano Ponad rok temu
trochę w nich po lesie biegałam, sprawdzają się również na asfalcie i szutrze. nie wiem jak ze śniegiem, więc nie będę ściemniać, wiem tylko na pewno, że szybko przemokną
Napisano Ponad rok temu
Dlatego kiedys kupiel sobie Alpinusa z membrana goretex i jestem zadowolony z tego praktycznie do dnia dzisiejszego, a buty maja 6 lat Jednak to nie sa buty do biegania, tylko chodzenia po gorskim terenie, wiec napewno odpadaja...
pozdro z ranka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do biegania w zimie, jeśli dopracujesz ubiór, będziesz biegał po utwardzonym śniegu coś piękego
Piekna to może byc gleba. Wystajace korzenie przykryte sniegiem, jakies oblodzone fragmenty trasy....Nie wiem ja tam zime dla bezpieczenstwa kolan spedzam na biezniach...Glupi upadek, blahostka a mozna sie ciagac po szpitalach przez pare miesiecy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To sa uroki moich stron, wiec codziennie gram w rosyjska ruletke jezdzac i biegajac po tych wspanialych okolicach
pozdro z rana
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niestety tak ale wiekszosc miejsc gdzie mozna swobodnie sobie pobiegać jest wyasfaltowana albo wybetonowana. Dlatego trzeba kupować buty z lepszą amortyzacją, ja mam New Balance i mogę powiedzieć, że na miejskie warunki są idealne, bardzo dobrze amortyzują, mają pianki amortyzujące, których nie ma zazwyczaj w butach innych firm i tym wygrywa właśnie NB
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
rakieta tenisowa za rozsadna kase
- Ponad rok temu
-
Pulsujący triceps
- Ponad rok temu
-
rościąganie jak najlepiej,najszybciej.dokładniej??
- Ponad rok temu
-
przysiady i... ogólnie nogi :)
- Ponad rok temu
-
"Mocno zbity staw skokowy dolny"...
- Ponad rok temu
-
SITA- prawda czy mit???
- Ponad rok temu
-
Szybka dietka [glodowka] 5-10kg straty wagi - propozycje !
- Ponad rok temu
-
Szcząka-i wszystko na jej temat
- Ponad rok temu
-
WMC a ZMA
- Ponad rok temu
-
znacie to
- Ponad rok temu