Uderz w stol a nozyce sie odezwa. To ty stwierdzeniem ze po moim nicku sie ..... ukazujesz szowinizm. Kickfan - to fan sportow kopanych a do takich chyba MT nalezy.
Wybacz...
twoj tekst byl nie na temat.
?? :roll:
Temat założył Tomek15, aby poradzić się, co będzie dla niego lepsze i mu poradziłem. Mam prawo do swojej opinii.
Poradziłem, żeby przeszedł się na treningi tu i tu. Co mu się będzie bardziej podobać- to wybierze.
A to co napisałem o innych SW to był tylko mój przykład, że to co trenujemy musi się nam podobać. Nic w nich nie oceniałem.
Podwazam tylko twoja mozliwosc oceny, gdyz nie mogles zbyt dlugo trenowac tamtych styli, ze wgledu na wiek jaki miales jak je trenowales.
Nic nie oceniałem w tamtych stylach... Powtarzam po raz kolejny...
MA elementy walki w zwarciu i parterze czego MT nie ma. Wiec mozna by podyskutować o skuteczności w realnej walce w porownaniu do sambo
Nie porównuję MT do Sambo 8O .
Wiec mozna by podyskutować o skuteczności w realnej walce w porownaniu do sambo. Ochodzac od tematu ogladal ktos film o szkole SAMBO w Rosji?
twoj tekst byl nie na temat.
Wyluzuj trochę. Jeśli masz jeszcze jakieś wątpliwości to napisz do mnie PW, a nie nabijaj posty. :wink: