Szybka dietka [glodowka] 5-10kg straty wagi - propozycje !
Napisano Ponad rok temu
Chce troche spalic tkanki tluszczowej przed wrzesniem. sa jeszcze z 2 tyg. zalezy mi na stracie 5-10kg [jesli to mozliwe]
Drugie pytanie to czy glodowka to dobre rozwiazanie??? ile schudliscie na glodowce ?
pozdro
Napisano Ponad rok temu
W 2 tygodnie 10 kg...
Możesz próbowac spalić to wysiłkowo i dodatkowostosować dietę ale nie masz szans głodówką.
A pomijając nawet to że mało prawdopodobne tak szybciutko to stracić,
wiesz waść co to jest efekt
Napisano Ponad rok temu
Albo pas Sauna Solution ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I tak juz po wakacjach, kaloryferem nie poszpanujesz , uloz dietke, biegaj rano naczczo, a nastepne wakacje bedzie git
10kg w 2 tyg to na odsysanie
Napisano Ponad rok temu
[/quote]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak na nawiasie to na necie przeczytalem ze jest jakas dietka 3kg w 3 dni, 5kg w 5 dni
Mozliwe ???
Napisano Ponad rok temu
nieMozliwe ???
Napisano Ponad rok temu
Ok, dzieki za porady !
A tak na nawiasie to na necie przeczytalem ze jest jakas dietka 3kg w 3 dni, 5kg w 5 dni
Mozliwe ???
Tak. Silnie odwadniająca, ale w okolicach 10 dnia jest zgon. Poza tym strata kilogramów jest w takiej sytuacji iluzoryczne, bo tłuszczu prawie nie tracisz.
Napisano Ponad rok temu
Ja schudłam 5 kilogramów w dwa tygodnie, nie jedząc kolacji. A waga utrzymuje się, a ja też nie czuję się źle.
Myślę, że to zależy od organizmu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Codziennie -> 1 danie [sniadanie lub obiad] + duzo wody 8)
Codziennie -> Biegi 30min, Rozciąganie [ to głownie do Wu Shu :P ] i inne ćwiczenia
(podskoki, wymachy ramion, brzuszki)
Dodatkowo [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] firmy Trec Nutrition
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po 2. DOBRA dieta to podstawa
po 3. DOBRY (a chociaz podstawowy) trening to podstawa
po 4. mozesz dorzucic jakis spalacz/termogenik TYLKO jesli spelniasz warunki zawarte w punkcie 2 i 3 i to powinien byc koniec tematu i twoich pytan
Napisano Ponad rok temu
Żeby stracić kilogram musisz spalić 7000 kcal.
Poprawka. Kilogram tłuszczu to ok. 9000 kcal. A że organizm nie pozwoli Ci spalać tylko tłuszczu, więc każdy kilogram tłuszczu to kilkanaście tysięcy spalonych kilokalorii
Napisano Ponad rok temu
no ciekaw jestem jakie będą wyniki, ale na moje oko to powinieneś mieć więcej (skromnych) posiłków dla zwiększenia metabolizmu... i dorzuć do tego więcej ćwiczeń siłowych, w których będzie mniej obciążenia, a więcej powtórzeń
Spróbuje tego co mówisz. Z siłką nie bedzie problemu bo mam w domu :wink:
Napisano Ponad rok temu
Czesc,
Chce troche spalic tkanki tluszczowej przed wrzesniem. sa jeszcze z 2 tyg. zalezy mi na stracie 5-10kg [jesli to mozliwe]
Drugie pytanie to czy glodowka to dobre rozwiazanie??? ile schudliscie na glodowce ?
pozdro
1. Dieta South Beach. Na pierwszym etapie chudnie się zazwyczaj 3-6 kg. Ja schudłem 4.
Ponieważ możesz jeść białko, a nawet tłuszcze, nie powinieneś mieć kłopotu z ćwiczeniami i normalnym funkcjonowaniem. Jest się trochę słabszym, ale da się to wytrzymać.
2. Głodówka nie jest najlepszym pomysłem na chudnięcie. Osłabia, pozbawia organizm potrzebnych substancji (witaminy, sole mineralne). Do tego po jej zakończeniu dalej będziesz miał stare nawyki i prawdopodobnie odzyskasz co straciłeś.
Napisano Ponad rok temu
1. Dieta South Beach. Na pierwszym etapie chudnie się zazwyczaj 3-6 kg. Ja schudłem 4.
Ponieważ możesz jeść białko, a nawet tłuszcze, nie powinieneś mieć kłopotu z ćwiczeniami i normalnym funkcjonowaniem. Jest się trochę słabszym, ale da się to wytrzymać.
Sprubóję ...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Szcząka-i wszystko na jej temat
- Ponad rok temu
-
WMC a ZMA
- Ponad rok temu
-
znacie to