kurde,ciekawe ile jeszcze federacji beda tworzyli w tym TKD !! WTF,ITF,GTF i co jeszcze?? ehh...
  kurde,ciekawe ile jeszcze federacji beda tworzyli w tym TKD !! WTF,ITF,GTF i co jeszcze?? ehh...

Paul o federacjach tkd
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Masz nieco niektualne informacje ;-) . Sam z głowy wymienię co najmniej 15 federacji taekwondo, a jest ich znacznie więcej...
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
 wiesz mnie interesuje ITF
  wiesz mnie interesuje ITF  wiem ze pierwsza powstała federacja bylo ITF a co pozniej to juz  sobie ktoś tworzyl co chcial:)
  wiem ze pierwsza powstała federacja bylo ITF a co pozniej to juz  sobie ktoś tworzyl co chcial:)

Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
 nigdy nie bedzie mial Taekwondzista
  nigdy nie bedzie mial Taekwondzista  

Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
 a poza tym jak widze te walki karate jejku ...... jak roboty
  a poza tym jak widze te walki karate jejku ...... jak roboty  dla mnie tkd jest najlepsze i juz:)
  dla mnie tkd jest najlepsze i juz:)

Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Masz nieco niektualne informacje Wink. Sam z głowy wymienię co najmniej 15 federacji taekwondo, a jest ich znacznie więcej...
Masz może jakiegoś linka ??
Tak szczerze to nie mialem pojęcia że jest coś więcej niż ITF, WTF i GTF.
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
kazdy ma tam jakas swoja koncepcje, swoje zalozenia szkoleniowe itp...
dlatego w wyniku roznych nieporozumien i tarc tworza nowe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
 Fakt ze sekcja nie wygladala na zbyt dobra, ale to tylko utwierdzilo mnie w moim szowinistycznym przekonaniu o wyzszosci ITF nad cala reszta swiata:). Pozdrawiam.
  Fakt ze sekcja nie wygladala na zbyt dobra, ale to tylko utwierdzilo mnie w moim szowinistycznym przekonaniu o wyzszosci ITF nad cala reszta swiata:). Pozdrawiam.

Napisano Ponad rok temu

Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 bla bla bla bla bla bla- Ponad rok temu 
- 
			 Wasze rekordy-techniki specjalne:) Wasze rekordy-techniki specjalne:)- Ponad rok temu 
- 
			 10 lat treningu 4 DAN hehehe 10 lat treningu 4 DAN hehehe- Ponad rok temu 
- 
			 kontuzjie :P kontuzjie :P- Ponad rok temu 
- 
			 VII Otwarte Mistrzostwa Świata TKD - Cardiff, 30-31.7.2005 VII Otwarte Mistrzostwa Świata TKD - Cardiff, 30-31.7.2005- Ponad rok temu 
- 
			 14 Mistrzostwa Świata Taekwon-Do (ITF) - 28-31.07.2005 14 Mistrzostwa Świata Taekwon-Do (ITF) - 28-31.07.2005- Ponad rok temu 
- 
			 samokontrola w trakcie walki samokontrola w trakcie walki- Ponad rok temu 
- 
			 Pomoc Pomoc- Ponad rok temu 
- 
			 Poczatkujacy:) Poczatkujacy:)- Ponad rok temu 
- 
			 ośiągnięcia2 ośiągnięcia2- Ponad rok temu