Jak rozkręcić własną szkołę karate?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
skoro 10 za trenig jest przyzwoita to ja osobiście zawsze płaciłem nieprzyzwoite składki... teraz mi wstydDokladnie tak jest.
A jak jakis mlodzian chce zapytac trenera ile zarabia i dlaczego oplata wynosi np. AZ 8O 60 zetow za miesiac , to wpierw niech zapyta jakie klub ponosi koszty , zeby go czegos nauczyć .
Mysle ze 10 zetow za trening to cena przyzwoita.
Pozdrowka.
Napisano Ponad rok temu
A wcale to była nieprawad, bo wiem z pewnych źródeł, ze za godzinę wyjnaęcia sali u nas płaci się 15 zl! Przecież to są grosze w porównaniu z tym co płacą wasi trenerzy.. Mamy kilka makiwar, jeden worek i łapy..Sporadycznie na tym ćwiczymy, bo nie wszytskich to kreci. A sala zawsze jest brudna. Za zawody etc każdy płaci sam!
Ale mnie jeszcze stać na to , więc nie narzekam
Napisano Ponad rok temu
Nie jestem pewien ale my chyba cwiczymy w tym samym dojo . Wszystko to samo co u mnieNa początku płaciłam 50 zł za 2 treningi tygodnioo, a rok póxniej 60 zł. Za taka sama ilosć treningów. Zapytałam się trenera dlaczego podniósł składkę, więc powiedział, że sala podrożała...
A wcale to była nieprawad, bo wiem z pewnych źródeł, ze za godzinę wyjnaęcia sali u nas płaci się 15 zl! Przecież to są grosze w porównaniu z tym co płacą wasi trenerzy.. Mamy kilka makiwar, jeden worek i łapy..Sporadycznie na tym ćwiczymy, bo nie wszytskich to kreci. A sala zawsze jest brudna. Za zawody etc każdy płaci sam!
Ale mnie jeszcze stać na to , więc nie narzekam
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 7
0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kata shotokan
- Ponad rok temu
-
EGZAMIN
- Ponad rok temu
-
wakacyjne treningi - kk
- Ponad rok temu
-
lista obecności.
- Ponad rok temu
-
Kimono do Full Contact
- Ponad rok temu
-
KARATECY - o Was pytam
- Ponad rok temu
-
Oszustwo na zawodach?
- Ponad rok temu
-
Refleksówka w karate ???
- Ponad rok temu
-
Beghetto lipiec/sierpien - ktos cos wie??
- Ponad rok temu
-
Ile razy w tyg. się rozciągasz?
- Ponad rok temu