Jak Was skrojono?
Napisano Ponad rok temu
UWAGA! Ten temat może okazać sie pomocny w radzeniu sobie w trudnych sytuacjach, ktore moga nas spotkac. Możliwe jest, że podobna sytuacja ktora komus sie zdarzyla moze sie zdarzyc komu innemu w podobny sposób...Więc piszcie
Napisano Ponad rok temu
idz na piwo, świat naprawde nie gryźie.
Napisano Ponad rok temu
http://www.forum-kul...showtopic=60646
http://www.forum-kul...showtopic=64807
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zawsze nas krojono na miarę, jeżeli by tak nie było zmienilibyśmy krawca.
Napisano Ponad rok temu
Dwa razy kroili mnie i mimi prob obrony nie udalo sie wygrac (np. raz skonczylo sie butelka po piwie na mojej glowie). I pozniej agresorzy podawali mi reke. Wiecie, o co chodzi? Obstawiam, ze chodzi o to, by 'widownia' myslala, zse rozstajemy sie w zgodzie (bez mojego porfela) ale nie wiem :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wkurwiaj mnie manius z takimi wytyrkami. Jak przyfilujesz, ze cie 3 raz zachodza to sie ich wypytaj nim zaczna po kiego ten cyrk. Po honorowych solowkach to sie przybija a nie po wypraniu lamusa.Malenki off-topic (licze na Rozia).
Dwa razy kroili mnie i mimi prob obrony nie udalo sie wygrac (np. raz skonczylo sie butelka po piwie na mojej glowie). I pozniej agresorzy podawali mi reke. Wiecie, o co chodzi? Obstawiam, ze chodzi o to, by 'widownia' myslala, zse rozstajemy sie w zgodzie (bez mojego porfela) ale nie wiem :roll:
Napisano Ponad rok temu
wyrazy wspołczucia dla moderatorów tego działuLato jest, dzieciaki nie maja co robic...
Napisano Ponad rok temu
Ten to ma w ch... roboty i pewnie nawet podczas lata się nie nudzi :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Z tego co wiem to najlepiej kroi chirurg na stole operacyjnym
Ten to ma w ch... roboty i pewnie nawet podczas lata się nie nudzi :twisted:
umarłem po tym poście
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mnie jeszcze nigdy nie skrojono
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
sorry za OT: pewnie gdzieś było, ale nie wiem gdzie szukać a ciekawość silniejsza - jak Ty to zrobiłeś?[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
W ogóle mam jakiś niefart do kerambitów - Emerson Jarka (Świat Noży) też mnie ugryzł, na szczęście delikatniej
Napisano Ponad rok temu
Chcialem zauwazyc ze Adam nie wkurwil wczesniej kerambita Jarka dlatego skonczylo sie to tak lagodnie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co i gdzie wybrać?
- Ponad rok temu
-
dresy coś o nich
- Ponad rok temu
-
techniki nożne- niskie
- Ponad rok temu