Kolanka.
Napisano Ponad rok temu
Cos mi sie przy plywaniu w wewnetrznej stronie kolana na dole zrobilo (pewnie tylko nadwerezylem, ale lepiej dmuchac na zimne). Do lekarza sie przejde, ale po pierwsze za kilka dni minimum bo narazie nie moge, po drugie wolal bym jakos tych idiotow w przychodni naprowadzic na trop bo mnie beda na migdalki leczyli
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Za dużo żabki. Do żabki trzeba bardzo zdrowych kolan i kręgosłupa.Cos mi sie przy plywaniu w wewnetrznej stronie kolana na dole zrobilo
Łatwo przesadzić i się uszkodzić, bo mylnie uważana jest za łatwy "emerycki" styl.
Napisano Ponad rok temu
Nadal czekam na opis objawow zerwania wiazadel
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Ich to kasy nie kosztuje.
Lekarza popros, przekup albo zastrasz ale nie daj sie zbyć.
Tyle moge od siebie.
Napisano Ponad rok temu
Za dużo żabki. Do żabki trzeba bardzo zdrowych kolan i kręgosłupa.Cos mi sie przy plywaniu w wewnetrznej stronie kolana na dole zrobilo
Łatwo przesadzić i się uszkodzić, bo mylnie uważana jest za łatwy "emerycki" styl.
Mnie lekarz zalecił pływanie stylem klasycznym na wyprostowanie kręgosłupa 8O powiedział, że żabka najbardziej rozwija. Mam rozumieć, że jeszce pogarszam swój stan pływając żabką ?
Napisano Ponad rok temu
-zajebista niestabilnosc kolana tzn ze jak bedziesz gdzies biegl skakal to licz sie z tym ze mozesz sie wyjebac tak bez wiekszego problemu!
-gromadzenie sie plynow typu krew woda i chuj wie co tam jeszcze (po tym trzeba robic punkcje)
-roznego rodzaju bolesci! np. krzywo staniesz, pogoda sie zmieni itp
ja mam zerwane krzyzowe przednie !!! i ciagle trenuje ) (...tylko nie wiem jak dlugo jeszcze dam rade ...
zawsze odczuwam bol na drugi dzien po treningu jak kopie ta chora noga w wór! wtedy mnie boli.
i tak jak juz ktos wczesniej powiedzial! nie daj sie zbyc lekarzowi!!!!!!! ja na pierwszej wizycie z tym kolanem uslyszalem "kupisz sobie masc, oklady z lodu i wzmacniac miesnie" dopiero jak mi trzeci raz kolano wypadlo i przyszedlem na punkcje to stwierdzil ze chyba trezba zrobic artroskopie!!!!!!!!!!!!!! po 6 miesiacach!!!!!!!!! moge nawet podac nazwisko tego IDIOTY!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
.. mam zerwane MCL. W zyciu nie przeszkadza, w treningu tak. Trzeba wzmocnic miesnie ud. MCL sie raczej nie operuje.
O innych nie wiem.
Napisano Ponad rok temu
ps wlasnie zaczynam 12 tydzien po rekonstrukcji wiezadel...juz biegam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dobry rehabilitant
- Ponad rok temu
-
Skretowka na kolano - konsekwencje
- Ponad rok temu