Iso-Stack 10 to nie jest kolejny zwykły suplement zawierający białka.
Iso-Stack 10 to:
* 10 różnych białek o różnym czasie wchłaniania
* Idealny suplement białkowy działający zarówno anabolicznie jak i antykatabolicznie
* Białka pozyskiwane z użyciem najlepszych dostępnych technologii
* Jedyny suplement zawierający najlepsze i najbardziej wartościowe białka ? izolat białek z żółtka jaja kurzego!
Opis
Iso-Stack 10 to wyjątkowa mieszanka 10 różnych białek o zróżnicowanym czasie uwalniania! Zastosowano w nim specjalną kombinację białek o najwyższej jakości pozyskiwanych z różnych źródeł. Dzięki temu nie musisz stosować innych suplementów białkowych o różnych porach.
Izolat białek serwatki rano, a wieczorem kazeina? Zapomnij o tym!
Już teraz dzięki suplementowi Iso-Stack 10 otrzymujesz jeden preparat, który zapewnia Ci możliwość jedzenia właśnie tych białek, których potrzebujesz i wtedy, kiedy potrzebujesz. Iso-Stack 10 to mieszanka 10 różnych białek, o różnym czasie wchłaniania. Dzięki temu zapewniasz mięśniom stały dowóz aminokwasów przez dłuższy okres czasu, już po kilku minutach dzięki super szybko wchłanialnym hydrolizatom i izolatom białek serwatki, aż do wchłanianych przez kilka godzin białek kazeiny!
1. Mieszanka izolatów białek serwatki (ISO-97 & CFM-90) oraz hydrolizaty białek serwatki to białka o bardzo krótkim czasie wchłaniania;
2. WPC-85 i WPC-80 ? koncentraty białek serwatki jako kolejna porcja białka która ulegnie wchłonięciu;
3. Kazeinian wapnia, izolat białek mleka i micelarna kazeina ? białka które najwolniej są wchłaniane do krwiobiegu;
4. Izolat białek jaja kurzego oraz izolat białek z żółtka jaja kurzego, jako najlepsze istniejące źródła aminokwasów!
Dzięki takiej kombinacji Iso-Stack 10 stanowi doskonale skomponowany preparat białkowy, który zapewnia wysoki poziom aminokwasów w krwiobiegu przez długi okres czasu!
10 różnych białek, 10 różnych suplementów w jednym opakowaniu!
1. Izolat białek serwatki 97%
2. Izolat białek serwatki otrzymywany metodą mikrofiltracji przepływu krzyżowego
3. Hydrolizat białek serwatki
4. Koncentrat białek serwatki 85%
5. Koncentrat białek serwatki 80%
6. Kazeinian wapnia
7. Izolat białek mleka
8. Micelarna kazeina
9. Izolat białek mleka
10. Izolat białek z żółtka jajka kurzego