Problem z reka??
Napisano Ponad rok temu
Oczywiscie nie poszedlem do lekarza bo myslalem ze bol minie i minol lecz teraz mam maly problem tzn gdy uderzam lewa reka to boli mnie ta kostka a dokladnie gdy wygne za bardzo palec. Trudno to opisac.... Mam pytanko czy cos jest nie tak z reka i mniej wiecej za ile sie to zagoi?? Wizyta u lekarza odpada jestem za granica wracam za 2 miesiace moze ktos cos doradzic czy usztywnic jakos ten palec czy cos????????????? Nawet gdy sie lekko uderze tym palcem o cos i sie wygnie do wewnatrz to zaczyna ostro bolec
Napisano Ponad rok temu
Ja bym jednak poszedl do lekarza. Gdzie jestes? Jezeli Chicago (tak masz w profilu) i problemem jest ubezpieczenie etc., to prawdopodobnie mozesz znalezc polskiego lekarza, ktory Ci pomoze za darmo. Moje osobiste doswiadczenia z Polonia w USA (fakt, ze Seattle, nie Chicago) w tym kontekscie sa bardzo pozytywne - calej mojej rodzinie pomogl i lekarz i dentysta, i byl tez przypadek kiedy mojej kolezance, ktora byla w USA tylko do pracy na lato, dentysta tez pomogl bezplatnie. Znam zero przypadkow odmowy. Poprobuj. Powodzenia,
Marek
Napisano Ponad rok temu
Jak cos wam strzelilo w rece albo palec puchnie od razu leccie do dobrego lekarza bo bedziecie miec z tym problemy do konca zycia
Napisano Ponad rok temu
Marekzgdanska moze faktycznie sprobuje znalesc jakiegos lekarza , lecz jak narazie moje doswiadczenia z polonia w Chicago sa mieszane. TU do ludzi przemawiaja tylko dolary :?
Imp jaka to byla masc???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Lec do lekarza bo im pozniej pojdziesz tym gorzej dla ciebie ... Mialem podobna kontuzje, diagnoza zlamanie z lekkim przemieszczeniem i ukruszeniem kosci. Palec 100% sprawny, ale leczony pod okiem lekarza, a nie domowymi sposobami ... Wybor nalezy do ciebie ...
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Dzieki i pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Cwiczenia ze sztangą
- Ponad rok temu
-
ile pompek robicie
- Ponad rok temu
-
TREC
- Ponad rok temu
-
Sojavit 85 Olimp
- Ponad rok temu
-
wzdecia
- Ponad rok temu
-
Odżywki w sportach walki
- Ponad rok temu
-
Odruchowy Tonus Miesniowy
- Ponad rok temu
-
Ty i dentysta ;) (kronika przypadków różnych)
- Ponad rok temu
-
krzywy kręgosłup a parter
- Ponad rok temu
-
'wybiórcza' kondycja...
- Ponad rok temu