SAA a choroby oczu
Napisano Ponad rok temu
Natomiast okulistka powiedziala mi ze sterydy moga podnosic cisnienie w galce ocznej:?:. Tu pojawia sie moje pytanie do ludzi ktorzy bralo SAA/PH. Mieliscie jakies objawy na cyklu? Np zaczerwienione oczy, uczucie uderzajacego goraca w galkach? Bole glowy, ktore wychodza z okolicy oczu? Denerwujace drganie galek ocznych etc?
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
Jest opinia ze jak ma sie jakas chorobe oczu np krotkowzrocznosc to nie powinno sie chodzic na silownie, a przy najmniej nie przesadzac z ciezarami. Nie jest to do konca prawda, bylem ostatnio u okulisty i pytalem sie o to i owo i nie ma jako tako zadnych przeciwskazan, chyba ze ma sie jaskre (jednym z objawow jest wysokie cisnienie w oczach) i tutaj silownia raczej odpada. Tak czy inaczej ludzie z krotkowzrocznoscia nie musza sie martwic .
Natomiast okulistka powiedziala mi ze sterydy moga podnosic cisnienie w galce ocznej:?:. Tu pojawia sie moje pytanie do ludzi ktorzy bralo SAA/PH. Mieliscie jakies objawy na cyklu? Np zaczerwienione oczy, uczucie uderzajacego goraca w galkach? Bole glowy, ktore wychodza z okolicy oczu? Denerwujace drganie galek ocznych etc?
Ogolnie cisnienie calego ciala skakalo jak poje..ane, ale w oczach.... nic takiego nie czulem.
Napisano Ponad rok temu
Ogolnie cisnienie calego ciala skakalo jak poje..ane, ale w oczach.... nic takiego nie czulem.
Czyli zgadza sie, PH/SAA podnosza cisnienie, (ale to chyba wiadomo) ale np w okolicach oczodolow dostawales uderzen goraca, albo czy oczy Cie doslownie parzyly, bol galek ocznych lub cos w tym stylu?
Tak sie pytam, PH kusza mimo wszystko, ale jeszcze sie wstrzymam, przynajmniej do 25-26 roku zycia.
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
Czyli zgadza sie, PH/SAA podnosza cisnienie, (ale to chyba wiadomo) ale np w okolicach oczodolow dostawales uderzen goraca, albo czy oczy Cie doslownie parzyly, bol galek ocznych lub cos w tym stylu?
Tak sie pytam, PH kusza mimo wszystko, ale jeszcze sie wstrzymam, przynajmniej do 25-26 roku zycia.
Nic takiego nie czulem, ale nigdy nie mialem tez wady wzrokiu.
No tak wykorzystaj najpierw cala moc suplementow no a potem hmm.. Twoj wybor
Napisano Ponad rok temu
Nic takiego nie czulem, ale nigdy nie mialem tez wady wzrokiu.
No tak wykorzystaj najpierw cala moc suplementow no a potem hmm.. Twoj wybor
Dzieki za odpowiedz. A co do PH (bo SAA to na pewno odpada) to na razie zbieram informacje, moze kiedys.....
Been there, taken that