"Your goal is black belt"
Napisano Ponad rok temu
ostatnie zdjęcie po prawe stronie na dole...ja zawsze myślałem że czarny pasek, to tylko kolejny etap na drodze ćwiczenia sw, a nie cel. Hmm..jak te dzieci są uczone w duchu, zdobądź czarny pas, to nie opadną na laurach jak już go zdobędą ? co wogóle myślicie o takim haśle na ścianie dojo?
Coraz bardziej się upewniam w przekonaniu że usa to nie jest dobry kraj dla prawidłowego rozwoju ma. ..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czarny pas to etap, a nie cel - zresztą dlatego na certyfikacie jest napisane PIERWSZY dan.
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
zdjęcia mistrzow rowniez poddaja w watpliwosc jakosc stylu..
A co masz do tych "mistrzów". Ja rozpoznałem tylko Chucka a on choć w sumie marny aktorzyna to trochę jednak trenował i pewne umiejętności prezentuje. Kim są w tym wypadku inni??
Napisano Ponad rok temu
poz
Napisano Ponad rok temu
"In 1968, Norris became the Professional World Middleweight Karate Champion. He held the title undefeated until he retired in 1974. He is a black belt in Tang Soo Do and Tae Kwan Do, both Korean fighting arts, and knows all forms of the martial arts. In 1969, he earned the Triple Crown for the highest number of tournament wins, and was named Fighter of the Year by Black Belt magazine. By the time he was 34, Norris had established 32 karate schools and had been a champion for six years. In 1996, he became the first Westerner to be awarded an eighth-degree black belt in Tae Kwan Do"
nie tak źle co?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
In 1996, he became the first Westerner to be awarded an eighth-degree black belt in Tae Kwan Do"
Tu akurat się ktoś zagalopował, bo to nieprawda.
Ale akurat ja Chucka Norrisa też bardzo cenię...
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
ich cele sie zmienia....btw wedlug mnie bardzo dobrze miec jakas motywacje
jak dzieciaki dorosna to juz beda mialy inna
A co do Chucka to akurat z gazet i z opisow wynika ze duzo _potrafi_ ,ale jak widze jego "umiejetnosci" na pokazach, filmach, szkoleniowkach... to jakos mnie nie zachwyca wrecz odwrotnie...
Mozliwe ze z dlugim doswiadczeniem w tej dziedzinie , jest poprostu dobrym psychologiem, fizjologiem i jakies pojecie ma o ma;)
texas ranger
Napisano Ponad rok temu
...knows all forms of the martial arts. In 1969, he earned the Triple Crown for the highest number of tournament wins, and was named Fighter of the Year by Black Belt magazine. By the time he was 34, Norris had established 32 karate schools and had been a champion for six years. In 1996, he became the first Westerner to be awarded an eighth-degree black belt in Tae Kwan Do"
nie tak źle co?
No więc mi tekst przede wszystkim mówi że gość ma talent do trzaskania kasy i marketingu: "knows all forms of martial arts", "established 32 karate schools", blah blah.
No ludzie, zastanówcie sie - jak gość taśmowo zakłada szkoły to jaka może być tego jakość? I ta strona www to też pachnie mi "MacDojo"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wspominac juz o szkoleniach w przyspieszonym tempie, po ktorych dostaje sie paski okreslonego koloru... :roll:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Przygotowanie prowokacji
- Ponad rok temu
-
Czy jest jeet kun do w krakowie ???
- Ponad rok temu
-
POMOCY !!!!!!!!!! WYMYK I ODMYK NA DRĄŻKU !!!!
- Ponad rok temu
-
Wakacje w Krakowie
- Ponad rok temu
-
Zabawy dla Dzieciakow
- Ponad rok temu
-
Rękawice Espada i Rashguardy
- Ponad rok temu
-
Treningi innego stylu? Zabraniam!