Odżywki w sportach walki
Napisano Ponad rok temu
-jeśli z diety wyciągasz mniej niż 150g ze względu na to, że nie masz czasu na dokładna diete=>kup białko-dobre serwatkowe np. Olimp Whey80
-jeśli masz mało siły-kup kreatyna, najlepiej monowodzian
-jesli chcesz schudnąc lub zrobic jakośc mieśnia-polecam diete CKD+Thermal Prolub cytrynian kreatyny
-nie zaczynaj zakupów od d-ribose,bcaa i innych pierdół, zacznij od DIETY
Napisano Ponad rok temu
zajebisty trening fighterski Michaila(SFD guru) albo dac link do treningów według Pawła Tsatoulina.
o jakim treningu fighterskim mowisz ?
daj link do treningow wg. Pawła
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozpisuje profesjonalne plany suplementacyjne sportowca roznych dyscyplin, rowniez zawodnikom SW, z powodzeniem, jezeli ktos by chcial sie poradzic prosze pisac chetnie pomoge.
Napisano Ponad rok temu
BCAA Beta - przyspieszy Ci regeneracje miesni,
Kreatyna - kondycja i sila
Prohormony - najmocniejsze co moze byc z odzywek, polecam .. miodzio Sila, Energia.. Wytrzymalosc (mocniejszze od kreatyny oraz od innych odzywek).
HMB - slyszalem, ze przed treningiem jak wezmiesz maxymalna ilosc kapsulek dla swojego organizmu (10 kg masy ciala 1 kapsulka) to masz duzego powera;] jednak na mnie to nie dziala..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam
Rozpisuje profesjonalne plany suplementacyjne sportowca roznych dyscyplin, rowniez zawodnikom SW, z powodzeniem, jezeli ktos by chcial sie poradzic prosze pisac chetnie pomoge.
jak można taką rozpiskę otrzymać?
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Większość z Was na pewno startuje w zawodach. Wiadomo ze przed nimi trzeba sie długo przygotowywać, solidnie trenować. Podczas takich ostrych treningów można zauważyć, np. odbarwianie ciuchów spowodowane niedoborem białka, bóle stawów, czy zamiast poprawienia kondycji jej znaczy spadek, długi okres regeneracji sił itd. Podczas przygotowań do ważnych zawodów rangi, np. MP czy ME, używacie jakiś odżywek? Jesli tak to jakich?
sory, za offtopic, ale moze mi ktos wyjasnic dokladnie, o co chodzi z odbarwieniem ciuchow
Napisano Ponad rok temu
Deriuszu napisal:
Jak węglowodany to tylko BCAA. Zamiast kreatyny wolałbym ZMA lub Tribulus Terrestris. Kreatyna jedynie nawadnia mięśnie. Zanim zaczęłem zajmować się walkami, trenowałem rok czasu na siłowni. Chciałem być kulturystą, ale jakoś walki mnie zafascynowały. Dla mnie kreatyna nie była najlepszym suplementem...
BCAA to sa aminokwasy a nie weglowodany to dobrze ze zajoles sie walkami bo kulturysta byl by z ciebie marny ScoTT trzeba zastosowac jeszcze diete same suplementy nie wystarcza
Sorry. Jebnelo mi sie. Poprostu przejezyczylem sie :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Możesz napisać coś o składzie tego supla?Jakiej to jest firmy?Zajebistym suplementem jest "Life Energgy". Jeśli nie masz siły na trening czy coś, wrzucasz 3 tablety i masz power jak **** :twisted: To działa na każdego. Jest o wiele mocniejsze od Red Bulla. 120 tab. - 44zł, 60 tab. - 25zł. Jak kupisz 120 tab. to na dość dłuuuuuugo Ci to starczy. Naprawde polecam, bo jest godne wypróbowania.
poz
Napisano Ponad rok temu
Możesz napisać coś o składzie tego supla?Jakiej to jest firmy?Zajebistym suplementem jest "Life Energgy". Jeśli nie masz siły na trening czy coś, wrzucasz 3 tablety i masz power jak **** :twisted: To działa na każdego. Jest o wiele mocniejsze od Red Bulla. 120 tab. - 44zł, 60 tab. - 25zł. Jak kupisz 120 tab. to na dość dłuuuuuugo Ci to starczy. Naprawde polecam, bo jest godne wypróbowania.
poz
Proszę bardzo...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Odruchowy Tonus Miesniowy
- Ponad rok temu
-
Ty i dentysta ;) (kronika przypadków różnych)
- Ponad rok temu
-
krzywy kręgosłup a parter
- Ponad rok temu
-
'wybiórcza' kondycja...
- Ponad rok temu
-
Robinho w Real Madryt
- Ponad rok temu
-
Zdjecie rentgenowskie - gdzie, za ile ?