Nowe, małe, całkiem fajne "zabawki" z Kopromedu.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jestem tylko ciekaw czy stal to faktycznie 440C
Napisano Ponad rok temu
sorry za dubla
Napisano Ponad rok temu
No ale z tymi linkami to juz chyba przesadziles :wink:
A bo nie wiem, jak się robi takie skrócone linki pod jednym słowem...
Napisano Ponad rok temu
jestem tylko ciekaw czy stal to faktycznie 440C
To kup jeden i zanieś do najbliższej huty na testy!!! A tak poza tym to, dlaczego sadzisz ze jakaś firma ma zamiar cię oszukać???? Przecież to można dość łatwo sprawdzić, sadze ze, jeżeli ktoś widzi rocznice pomiędzy 440C a "superstalineskurczeoszalalem" to wie gdzie to można sprawdzić. Wiadomo ze nikt nie będzie testował noża za 40 PLN Ale nie sadze ze znana firma zrobi produkt nie z tego co podaje w opisie. Bardziej bym się martwił o poprawna obróbkę cieplną, niż o skład chemiczny stali.
Pozdrawiam
mlodyraduh
Napisano Ponad rok temu
Bardziej bym się martwił o poprawna obróbkę cieplną,
fakt, zapomniałem o tym , ale poddając pod wątpliwość użytą stal chodziło mi mniej wiecej o to czy jakość tej stali bedzie porównywalna z stalą w nożach lepszych firm . :-)
Napisano Ponad rok temu
A bo nie wiem, jak się robi takie skrócone linki pod jednym słowem...
Same się robią, tylko w tym nie przeszkadzaj. Jak klikniesz guzik URL to pierw jest okienko "Wpisz tekst który będzie ..." i tam pisz np. "nóż Kopromed 3 cm", potem dopiero będzie okienko gdzie wklejasz linka (skopiuj wcześniej do schowka). Wtedy będzie OK
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mlodyraduh pozdrawiam! Tu jesteś w błędzie Kopromed już kiedyś sie tak podobno popisał, w reklamie było 440C a w rzeczywistości polski nierdzew i to do tego badziew. A powodowane jest to oszczędnościa. Co do tych necków to te noże nie warte są 40 zł. Pozdrawiam.
Skoro były już takie sytuacje to faktycznie podkopuje to trochę wiarygodność firmy :?
Nie wiedziałem o tym.
pozdrawiam
mlodyraduh
Napisano Ponad rok temu
Ja osobiście uważam, że technologia tej firmy poprawia się znacznie przez oststnie lata. Oczywiście mam również jedno zasadnicze zastrzeżenie- hartują swoje wyroby stanowczo zbyt nisko. Ale to nie powód aby wszystkim wmawiać, że cała produkcja nadaje się wyłącznie do przetopienia.
Mam więc taką propozycję podaj jakie noże kopromedu testowałeś i kiedy. I może więcej konkretów na temat wad tych wyrobów.
Sorki za OT
Napisano Ponad rok temu
Mam znajomego, który handlował tymi nożami, miał dużo reklamacji. Może się i poprawia, daj mu Boże co by na dobre się poprawiło. Kopromedy to alternatywa dla początkujących i mniej zaożnych. Ja osobiście zawiodłem sie na tej firmie i uważam, że należy przestrzec innych to raz a dwa nie stac mnie na wywalanie pieni.ędzy w kopromed tz. błoto wolę odłożyć i kupic coś droższego a lepszego. Wiem, że wielu młodych ludzi używa teych noży. Ale i kawałkiem szkła da sie coś przeciąć. Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Dzięki i pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ten pierwszy nozyk wyglada, jakby przed promocja byl tanszy :wink:
sorry za dubla
Poczekajmy, aż promocja się skończy, bo teraz się naprawdę nie opłaca:
8)
Super firma ;-)
Lubię ją za sam marketing
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli przypadkiem kogoś interesuie opinia użytkowników , to żona jest zachwycona - jej kilkanaście koleżanek też- służy jej nawet jako podręczne lustereczko , bo taki ma połysk. Ja również jestem bardzo zadowolony- miałem na ostatniej wycieczce w plecaku wszyscy byli zachwyceni.
Pochewki z naturalnej skóry skutecznie zabezpieczają głownie i są praktyczne.
Widząc jak są obśmiewane za ,,pomyłkę,, w cenie zadzwoniłem do firmy Kopromed .
Dowiedziałem się , że cena jest 48 zł - to 8 wygląda faktycznie jak 0 , bo jest przekreślone ( kazali mi wszystkich przeprosić) ,a cena 44, to cena promocyjna.
Poinformowano mnie , że jutro lub pojutrze problem przestanie istnieć , bo będą zmieniane promocje , a 300K i 301K znikną z promocji bo to tylko partia sondażowa- zostało mało ,a wzorów 300KM i 301KM nie ma już od jakiegoś czasu.Usłyszałem też, że wzory te jak również seria 200 nie są przewidziane narazie do stałej produkcji.
Na zakończenie pragnę wszystkich, szczególnie Hakasa przeprosić , że ośmielam się nie wyśmiewać z Kopromedu , a o nożach o których piszę wiem co piszę , bo je posiadam i sprawdziłem.
Jeszcze raz przepraszam , że zamiast się wyśmiewać wyjaśniłem sprawę.
Napisano Ponad rok temu
(...)Dowiedziałem się , że cena jest 48 zł - to 8 wygląda faktycznie jak 0 , bo jest przekreślone ( kazali mi wszystkich przeprosić) ,a cena 44, to cena promocyjna.(...)
dzięki za info, obrazek się zaraz podrasuje, żeby nie kalał imienia firmy, ale z tekstem to już tylko moda można poprosić o nadanie odpowiedniego azymutu ;-)
Cholera, cały dowcip popsułeś ;-)
I jak rany - nie pisz tym tonem, bo ani to kontrowersji nie wzbudza, ani oryginalne nie jest ;-)
O gustach się nie dyskutuje. Łatwo się domyślić, że gdyby noże Kopromedu faktycznie nikomu nie odpowiadały - firma by już dawno padła.
Inaczej mówiąc - każdy ma swoje zdanie, ale nie zaczynajmy sobie do oczu skakać, przez byle kawał blachy!
Napisano Ponad rok temu
Nooooooo....Vince, albo PiterM, moze by ktorys z Was poprawil te Wilkowe linki,
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Prosba o porownanko
- Ponad rok temu
-
Tom Krein TG1
- Ponad rok temu
-