kondycja
Napisano Ponad rok temu
Mam male pytanie jak podniesc sobie kondycje bieganie odpada bo staram sie zlapac pare kilo. Nabylem skakanke to dobry pomysl kondycje mam bardzo kiepska z gory dzieki
Pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam
Mam male pytanie jak podniesc sobie kondycje bieganie odpada bo staram sie zlapac pare kilo. Nabylem skakanke to dobry pomysl kondycje mam bardzo kiepska z gory dzieki
Pozdrowienia
Dobre chce podnieść kondycje nie biegając. He a skakanka no dobra ale to samo zrobi co bieganie, schudniesz.
Napisano Ponad rok temu
albo przyrost masy albo kondycja musisz wybrac, nie da sie podniesc kondycji bez spalania kalorii. To by bylo zbyt piekne jak mozna bylo znacznie zwiekszac mase nie tracac kondycji.
No nie za bardzo tak jest, wysiłek do 45 minut nie jest aż tak groźny do utraty masy ciała tym bardziej że nie musisz biegac codziennie i do tego proponuje przy treningach aminokwasy rozgałęzione do zabezpieczenia przed spadkami masy mieśniowej.
Napisano Ponad rok temu
Można zapobiegoć jakos spadkowi masy? (codzi o jakąś dietę), żeby nie była to jakaś odżywka carbo, tylko zwykłe produkty spożywcze.
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Tylko jak to osiągnąć przy intensywnych wyczerpujących treningach?
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Albo poprostu idz pobiegać i jak wrócisz to sie najedz syta kolacją ;D
Napisano Ponad rok temu
Mi chodzi przede wszystkim żeby nie stracić masy, a jak by się troszkę dało nabrać to jeszcze lepiej bo np. masz walczyć w kat. wagowej załóżmy do 65 kg a ważysz 62 kg. to pasowałoby dorzucić te 3kg.
Pasowalo by zrzycic te dwa kilo...
Napisano Ponad rok temu
No takie jechanie na styku to niebezpieczna sprawa. Pozniej moze sie okazac ze bedziesz musail zrzucac wage na szybko w godzine, zeby wallczyc w tej wadze co planowales.Mi chodzi przede wszystkim żeby nie stracić masy, a jak by się troszkę dało nabrać to jeszcze lepiej bo np. masz walczyć w kat. wagowej załóżmy do 65 kg a ważysz 62 kg. to pasowałoby dorzucić te 3kg.
Napisano Ponad rok temu
Fakt zrzuciłem kilkanascie kilogramów (wczesniej byłem dużo za gruby) ale masy miesniowej tez nabrałem natomiast kondycja skoczyła mi nieziemsko Dodam ze bardzo mało wtedy jadłem wiec jak bedzesz dużo jadł to mozesz pogodzić nabieranie masy miesniowej spalając zbedne kalorie (by nie obrosnać tluszczem) i łapiąc kondycje Moj przykład pokazuje ze jest to możliwe a zalezy glownie od twojej determinacji Tylko pamietaj o aminokwasach i racjonalnej diecie
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
wywiad z saletą
- Ponad rok temu
-
boks wisła
- Ponad rok temu
-
Waga ciężka w polskim MT