MOJA TRAGEDIA 13-tego!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
i po jedynce. Teraz mam porcelanową i sie pocieszam ze juz nigdy mnie nia zaboli :wink:
Napisano Ponad rok temu
a widac, ze sztuczna ?Sam tez straciłem jedynke w podobny sposób tyle ze przywaliłem o kaloryfer
i po jedynce. Teraz mam porcelanową i sie pocieszam ze juz nigdy mnie nia zaboli :wink:
Napisano Ponad rok temu
chociaz, ja stracilem w mniej humanitarnych warunkach
Napisano Ponad rok temu
ja jakoś nigdy nie miałem akcji z gubieniem zębów. Nigdy tez nie zemdlałem...
Ale nie martw się- robią teraz takie implanty, że będzie lepsza Twoja jedynka od starej...
Napisano Ponad rok temu
lekarz stwierdzil, ze to nic nadzwyczajnego w okresie silnego wzrostu, ze niby serce rozwija sie wolniej niz reszta organizmu (pewnie nie u wszystkich, ale u niektorych widocznie tak jest) i nie nadaza z pompowaniem, mozg dostaje za malo tlenu i jest "gleba". Calosc odbywala sie blyskawicznie, bez zadnych wczesniejszych symptomow, nagle kola przed oczami i ciemno...
niedlugo po tej wizycie u lekarza mi przeszlo.
ps. cos sie popieprzylo przy wysylaniu, mam nadzieje, ze nie poszlo 2 razy, jesli tak, to przepraszam i prosze o usuniecie
Napisano Ponad rok temu
Dagusia - napisz jak już będziesz coś wiedzieć - martwimy się...
Napisano Ponad rok temu
a podziel sie Daguśka koniecznie, tez jestem bardzo ciekaw.
szkoda zęba, ale miejmy nadzieję, ze strata zęba będzie najbardziej przykrą konsekwencja.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie fajnie :?
ja mialem podobny przypadek,wstaje rano ide do toalety i buuuummm zemdlalem wpadajac na szybe,caly sie pocialem na drugi dzien sie okazalo,ze to....wiatrowka :-)
Napisano Ponad rok temu
Mi to zdarza sie jak np: dlugo siedze i gwaltownie wstane i niedaj boze sie np: jeszcze przeciagne, albo czasmi po wyjsciu z wanny po goracej kompieli tez czasami mi sie zdarza ze czuje sie slabo ale to sa te lekki przypadki. Bo te w ktorych ocknelem sie na glebie to przyszly dosc nie spodziewanie i nie wiadomo z czego. Jak juz mowiem 2 razy mi sie to przydarzylo i mam nadzieje ze wiecej sie nie powtorzy bo to autentycznie jest dosc niebezpieczne bo czlowieka ogarnia taka blogosc w chwili upadku ze nawet jakby widzial ze leci glowa na krawerznik to i tak by nic nie zrobil.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak z ciekawości to nic wam nie przeszkadzają te uszkodzone zęby/implanty podczas sparingów? Rozumiem, że można używać ochraniaczy na szczękę, ale czy to w zupełności wystarcza?
Mnie bardziej interesuje, czy nie przeszkadzają przy całowaniu?
Napisano Ponad rok temu
sprawdzim;)
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
mostek
- Ponad rok temu
-
Ból kolan
- Ponad rok temu
-
Kontuzja....paznokcia?!
- Ponad rok temu
-
Prosze o ułożeniu harmonogramu ćwiczen na siłeCiosu-siłownia
- Ponad rok temu
-
A co wy jecie w pracy, w szkole jako drugie sniadanie?
- Ponad rok temu
-
Buty Sprandi
- Ponad rok temu
-
Chce być wyższy !!!!
- Ponad rok temu
-
Iksy
- Ponad rok temu
-
Testosterol™ 250 to preparat oparty o ....
- Ponad rok temu
-
Rezonans magnetyczny
- Ponad rok temu