MOJA TRAGEDIA 13-tego!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
 w podobny sposób tyle ze przywaliłem o kaloryfer
 i po jedynce. Teraz mam porcelanową i sie pocieszam ze juz nigdy mnie nia zaboli :wink:
Napisano Ponad rok temu
a widac, ze sztuczna ?Sam tez straciłem jedynke

i po jedynce. Teraz mam porcelanową i sie pocieszam ze juz nigdy mnie nia zaboli :wink:
Napisano Ponad rok temu
chociaz, ja stracilem w mniej humanitarnych warunkach
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) 

Napisano Ponad rok temu
ja jakoś nigdy nie miałem akcji z gubieniem zębów. Nigdy tez nie zemdlałem...
Ale nie martw się- robią teraz takie implanty, że będzie lepsza Twoja jedynka od starej...

Napisano Ponad rok temu
lekarz stwierdzil, ze to nic nadzwyczajnego w okresie silnego wzrostu, ze niby serce rozwija sie wolniej niz reszta organizmu (pewnie nie u wszystkich, ale u niektorych widocznie tak jest) i nie nadaza z pompowaniem, mozg dostaje za malo tlenu i jest "gleba". Calosc odbywala sie blyskawicznie, bez zadnych wczesniejszych symptomow, nagle kola przed oczami i ciemno...
niedlugo po tej wizycie u lekarza mi przeszlo.
ps. cos sie popieprzylo przy wysylaniu, mam nadzieje, ze nie poszlo 2 razy, jesli tak, to przepraszam i prosze o usuniecie
Napisano Ponad rok temu
Dagusia - napisz jak już będziesz coś wiedzieć - martwimy się...
Napisano Ponad rok temu
a podziel sie Daguśka koniecznie, tez jestem bardzo ciekaw.
szkoda zęba, ale miejmy nadzieję, ze strata zęba będzie najbardziej przykrą konsekwencja.
Napisano Ponad rok temu
 ), raz uderzylem o podloge tak ze trzy dni mi szumialo i jeszcze dwarownie pechowe
   ), raz uderzylem o podloge tak ze trzy dni mi szumialo i jeszcze dwarownie pechowe  . W szpitalu stwierdzili ze mam skoki cisnienia pion poziom i poprostu nie moge zrywac sie z lozka tylko powoli wstawac(ale kto by slychal lekarza)
  . W szpitalu stwierdzili ze mam skoki cisnienia pion poziom i poprostu nie moge zrywac sie z lozka tylko powoli wstawac(ale kto by slychal lekarza)  . Osobiscie nie mam prawej jedynki po pierwszym wstawieniu kochanej porcelanki inna dentystka sie nawet nie skapnela ze sztuczna, jednak na jednym z treningow sie jej pozbyle :roll:  , druga juz nie jest tak perfekcyjna ale i tak swietnie wyglada. Moral : da sie z tym zyc :wink:
  . Osobiscie nie mam prawej jedynki po pierwszym wstawieniu kochanej porcelanki inna dentystka sie nawet nie skapnela ze sztuczna, jednak na jednym z treningow sie jej pozbyle :roll:  , druga juz nie jest tak perfekcyjna ale i tak swietnie wyglada. Moral : da sie z tym zyc :wink:

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

nie pytajcie jak ...
  nie pytajcie jak ...    

Napisano Ponad rok temu
nie fajnie :?
ja mialem podobny przypadek,wstaje rano ide do toalety i buuuummm zemdlalem wpadajac na szybe,caly sie pocialem
 na drugi dzien sie okazalo,ze to....wiatrowka :-)
   na drugi dzien sie okazalo,ze to....wiatrowka :-)

Napisano Ponad rok temu
Mi to zdarza sie jak np: dlugo siedze i gwaltownie wstane i niedaj boze sie np: jeszcze przeciagne, albo czasmi po wyjsciu z wanny po goracej kompieli tez czasami mi sie zdarza ze czuje sie slabo ale to sa te lekki przypadki. Bo te w ktorych ocknelem sie na glebie to przyszly dosc nie spodziewanie i nie wiadomo z czego. Jak juz mowiem 2 razy mi sie to przydarzylo i mam nadzieje ze wiecej sie nie powtorzy bo to autentycznie jest dosc niebezpieczne bo czlowieka ogarnia taka blogosc w chwili upadku ze nawet jakby widzial ze leci glowa na krawerznik to i tak by nic nie zrobil.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak z ciekawości to nic wam nie przeszkadzają te uszkodzone zęby/implanty podczas sparingów? Rozumiem, że można używać ochraniaczy na szczękę, ale czy to w zupełności wystarcza?
Mnie bardziej interesuje, czy nie przeszkadzają przy całowaniu?
Napisano Ponad rok temu
sprawdzim;)

:wink:
   :wink:

Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 mostek mostek- Ponad rok temu 
- 
			 Ból kolan Ból kolan- Ponad rok temu 
- 
			 Kontuzja....paznokcia?! Kontuzja....paznokcia?!- Ponad rok temu 
- 
			 Prosze o ułożeniu harmonogramu ćwiczen na siłeCiosu-siłownia Prosze o ułożeniu harmonogramu ćwiczen na siłeCiosu-siłownia- Ponad rok temu 
- 
			 A co wy jecie w pracy, w szkole jako drugie sniadanie? A co wy jecie w pracy, w szkole jako drugie sniadanie?- Ponad rok temu 
- 
			 Buty Sprandi Buty Sprandi- Ponad rok temu 
- 
			 Chce być wyższy !!!! Chce być wyższy !!!!- Ponad rok temu 
- 
			 Iksy Iksy- Ponad rok temu 
- 
			 Testosterol™ 250 to preparat oparty o .... Testosterol™ 250 to preparat oparty o ....- Ponad rok temu 
- 
			 Rezonans magnetyczny Rezonans magnetyczny- Ponad rok temu