MOJA TRAGEDIA 13-tego!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Raz mi kiedyś też "wyjęto" zęba w zupełnie przypadkowej sytuacji i wiem, jak to wkurza.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam i życzę szczęśliwego rozwiązania sytuacji...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przykro mi. nie ma jak udany początek lata :? :roll:
trzymaj sie ciepło!
Napisano Ponad rok temu
No ladnie... Grzej na badania ! Ale juz!
Napisano Ponad rok temu
13 sa pechowe czesto, szczegolnie piatek.....
w paitek 13-tego na trningu były ładne akcje, na sparingach walczyłem z pewnym kolesiem i jak kopalem skrociłem mnie i trafił prosto w jaja-niemiałem suspensora:|, potem ten sam koels walczył z innym to tamten odpłacił mu sie za mnie taka konkretna sztuką ze wyskoczyła mu olbrzymia ***** na oku (nigdy chyba takiej jeszcze niewidziałem:P), potem było cos jeszcze chyba z dwie ackje ale juz niepamietam (bania za bardzo poryta:P)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Leć lekarza natychmiast...
Napisano Ponad rok temu
Idz do lekarza.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dla pocieszenia powiem Ci, że moja była dziewczyna miała sztuczną jedynkę, ale wykonaną tak idealnie, że w żaden sposób nie było widać, że to dosztukowany ząb
Stomatologia czyni teraz cuda. Chodziłem kiedyś na treningi z kolesiem, który miał implanty zamiast dwóch górnych jedynek. Gdyby mi się po paru latach nie przyznał, nie widziałbym do dzisiaj.
Gorsza sprawa z tą nagłą utratą przytomności. Oby to nie było nic poważnego.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dagusia - wyrazy współczucia.
Napisano Ponad rok temu
wczoraj skur$%^&&ny z j#$anej elektrowni "na sekundkę" bez ostrzeżenia wylązyli prąd. wpasowali sie dokładnie w te 5 minut, kiedy u mnie w robocie elektryk wymieniał gniazdko przy UPSie. Wylączyły się 4 aparaty pracujące pod wysoka próżnią i brakowało sekund żeby olej zalał pompy... każda taka pompa to ok 50 000 euro... reperacja czterech - wole nie myśleć...
a żeby było weselej przepięcie po właczeniu wywaliło korki. kluczyk do skrzenki z bezpiecznikami, który zawsze wisi na sznureczku przy niej gdzieś nagle wsiakł... rozwalając młotkiem drzwiczki skrzynki zwichnąłem sobie palca... miesiac treningów w plecy...
i jak tu nie wierzyć w 13tego...
Napisano Ponad rok temu
A 13 (tylko innego miesiąca) to ja się urodziłem więc mam stosunek zajebiście pozytywny do tej daty
Dagusia - współczuję :?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
mostek
- Ponad rok temu
-
Ból kolan
- Ponad rok temu
-
Kontuzja....paznokcia?!
- Ponad rok temu
-
Prosze o ułożeniu harmonogramu ćwiczen na siłeCiosu-siłownia
- Ponad rok temu
-
A co wy jecie w pracy, w szkole jako drugie sniadanie?
- Ponad rok temu
-
Buty Sprandi
- Ponad rok temu
-
Chce być wyższy !!!!
- Ponad rok temu
-
Iksy
- Ponad rok temu
-
Testosterol™ 250 to preparat oparty o ....
- Ponad rok temu
-
Rezonans magnetyczny
- Ponad rok temu