chudzielec
Napisano Ponad rok temu
Mam dwie dyszki na karku jestem chudy i przychodzi ten moment kiedy mowisz dosc xhcialbym sie zapisac gdzies na Muay Thau ale .... nie bede was pytał o to w czym i jak i ile itp chodzi mi ot to czy moge juz sie zapisac juz (co do mojej wagi pewnie wyobraziliscie sobie chudego goscia ale jeszcze odejmijce 10kg) wiecie nie chcialbym wygladac jak wykalaczka w tartaku albo zeby wszyscy sie smialy ze mnie. Z tego co wiem musze byc troszke rozciagniety moze macie jakis patent jak sie rozciagnac w domu moze musze najpierw przybrac na masie zeby cwiczyc Muay Thay postarajcie sie postawic w moiej sytuacji szukalem w necie jakiejsc szkoly ale jakos marnie mi szlo wiec moze znacie w wawie jakasc szkole moze byc na peryferiach z gory dzieki.
ps jak sie bedziecie ze mnie smiac nie dopier....... wam ha ha ha
Pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
Życzę powodzenia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jesli bedziesz ie zapisywal gdzies to pewnie dopiero od wrzesnia bo wtedy zacyzna sie nowy nabor, wiec posmigaj przez wakacje (w miare mozliwosci) na silke, a waga napewno pojdzie w gore.
adres serafina [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia i powodzenia
Napisano Ponad rok temu
Duzy wzrost relatywnie do malej masy, to wielki atut w boksie, kick-, a zwlaszcza w muy thai.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Minelo poltora roku czasu, wiekszy nie jestem (189 cm), ale waga mi troszke podskoczyla (79 kg). Za to sila (ta dynamiczna od szarpania sie w parterze) skoczylo znaczaco. Wszystko przyjdzie z czasem.
U mnie jak zauwazylem mala waga byla spowodowana niedoborem witamin. Blady do teraz jestem, jednak odkad zaczolem wiecej jesc owocow i czasem brac jakies witaminy (magnez, witaminki w tabletkach - oczywiscie wszystko w malych ilosciach) widze duza roznice.
Jak ja zaczynalem cwiczyc, a raczej jak sie kazdy dowiedzial, ze chcem isc cwiczyc JuJitsu to smieli sie mi prosto w twarz - "Tylko krzywde Ci zrobia". Teraz nikt sie nie smieje...
PS. A sekcje Serafin mam zamiar odwiedzic, bo po sesji mam zamiar zaczac cwiczyc MT (taki dodatek do JJ
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To nic nie osiagnie, w zadnym sw :wink:A jeśli ktoś jest dobrze zbudowany, ale średniego wzrostu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jeśli uważacie, że najlepsi są wysocy i chudzi, to może modelki byłyby dobrymi fighterami?? 8O :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a jeśli chodzi o rozciąganie to wybież sie na trening MT lub KB i przynajmniej sobie zobacz jak to wygląda, wychwycisz najistotniejsze żeczy i możesz w domu nalajcie poprawiać swoją gibkość... a jak chcesz to napisz do mnie na mejla to wyśle ci coś fajnego
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
yo :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Lżejsi są szybsi Przecież jest podział na kategorie wagowe, jeśli chodzi o sparingi i zawody. Waga to sprawa względna, jak zaczniesz trenować - przestanie mieć znaczenie.
Zapisuj się od września na treningi i tyle. Osobiście jeśli chodzi o Warszawę polecam kluby Serafin, Prakong, Berserker - każdy w innecz części Warszawy. Poszukaj w internecie i sam wybierz. Pozdro.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
pasy
- Ponad rok temu
-
OBÓZ LETNI 2005 MT
- Ponad rok temu
-
MISTRZOSTWA ŚWIATA 2005 W TAJLANDII
- Ponad rok temu