W pierwszym przypadku bylem "obmacywany" w drugim dodatkowo reczny wykrywacz metalu + bramka do wykrywania metalu
Tak z ciekawosci: jak sie zachowaly wykrywacze i co ochrona na to???
Napisano Ponad rok temu
W pierwszym przypadku bylem "obmacywany" w drugim dodatkowo reczny wykrywacz metalu + bramka do wykrywania metalu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Akurat wczoraj mialem sprawe do zalatwienia w sadzie...
Wykrywacz zapiszczal... sympatyczny pan ochroniaz sam sobie odpowiedzial "z tej strony ma pan telefon, a z drugiej co tak piszczy?"...
Role telefonu grala Sebka w poziomej pochewce na pasku, z drugiej strony dzwonily klucze ze SwissTechem i malym Victorinoxem, ktorych ochroniarz nie raczyl obejrzec.
Zreszta to juz trzecia moja sytuacja, kiedy noz w pochewce byl brany przez ochrone za telefon.
Napisano Ponad rok temu
Wój... a czy ja napisalem gdzies, ze jestem dumny z tego powodu?to nie jest powód do dumy. .
... ale moze pownienem byl wstawic odpowiednie emotikony...ktorych ochroniarz nie raczyl obejrzec
Napisano Ponad rok temu
Wój... a czy ja napisalem gdzies, ze jestem dumny z tego powodu?
Napisano Ponad rok temu
luuzikPrzepraszam, nie piłem personalnie do Ciebie, przemyślenie było ogólne...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na lotniskach są trochę bardziej drobiazgowi (...)
Napisano Ponad rok temu
Ale pociagne jeszcze temat... zdziwil mnie tez niezmiernie fakt, ze gdy urzadzenie wykrywajace metale zapiszczalo na np. jakiejs kieszeni, wystarczylo wyjac z niej klucz, pokazac ochronie i mozna bylo isc dalej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale pociagne jeszcze temat... zdziwil mnie tez niezmiernie fakt, ze gdy urzadzenie wykrywajace metale zapiszczalo na np. jakiejs kieszeni, wystarczylo wyjac z niej klucz, pokazac ochronie i mozna bylo isc dalej. Panowie nie zadawali sobie trudu ponownego sprawdzenia, juz po pokazaniu przykladowego klucza.
Napisano Ponad rok temu
hehe to chyba do mnie pytanie bylem we wszystkich trzech kiedys (nie znam nazw tych ulic) ale jeden to naprzeciw harmonijki bodajrze rejonowy, bylem tez na mlodziezowej (tam stalo rusztowanko) w okregowym nie pamietam jak nie legit wiec pewnie dobrzeNie, na Barskiej w KRS.na solidarnosci byles w sadzie?
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu