A co wy jecie w pracy, w szkole jako drugie sniadanie?
Napisano Ponad rok temu
Archi z ta czekolada to powaznie, bylem u dermatologa i uslyzsalem ze czekolada ogolnie powoduje powstanie pryszczy, moj kumpel byl u innego dermatologa i uslyszal mniej wiecej to samo. ALe ja lubie czekoladeeee, no coz ile sie nie robi zeby byc pieknym...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja do pracy zabieram dwie kromki chleba +serek wiejski lub jakis inny serek.
Ale zabieralbym chetnie cos innego, a wy?
to skoro byś chetnie zabierał co innego to czemu nie zabierasz? :roll: :wink:
Heh. To tak jak w tym dowcipie: Fabryka, przerwa obiadowa. Pracownicy odwijają kanapki z papieru śniadaniowego i jeden mówi:
- Cholera, zwowu pasztetowa...
Drugi:
- Kuźwa, znowu mortadela
Trzeci:
- Kulde, znowu mielonka
I tak przez kilka dni. W końcu znowu na przerwie jeden mówi: Jeszcze raz będzie pasztetowa to sie powiesze. Drugi: Ja tak samo, jeszcze raz mortadela to sie powiesze. Trzeci: A jak ja jeszcze raz będe miał mielonke to też sie powiesze! I na następny dzień kanapki z tym samym nadzieniem. Panowie się powiesili. Przyjechała telewizja i płacząc wypiowiadają się ich matki: Oj Boże Boże Boże, przecież mógł powiedzieć że nie lubi pasztetowej, zrobiła bym mu z czymś innym. Druga mówi: Mi tez mógł powiedzieć że nie chce mortadeli... A trzecie mówi: A ja to wogóle mojego syna nie rozumie, sam sobie robił kanapki...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wody rzecz jasna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i tak sobie siedze w pizzeri mysle o innych potrawach i czytam artykul z gazety ktory wisial
na scianie. a tam napisano, prosze panstwa, ze udowodniono iz wlosi ktorzy na drugie sniadanie jedza kawalek pizzy sa bardziej aktywni seksualnie
Napisano Ponad rok temu
Słyszałem o jakiś skutecznych batonach białkowych, ale nie wiem gdzie to dostać i za ile (obserwując niektóre rzeczy dla dietetyków
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio - sniadanko to jajko na miękko, ze dwie bułki z wędliną, pomidorek, herbatka (w duuużych ilosciach) II śniadanko - dwie bułeczki z wkładem różnym, jogurcik, jogurt pitny lub woda, owoc jakiś i cos słodkiego - pączek, bułeczka... mmm.... chyba pójdę zjeść kolację :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Buty Sprandi
- Ponad rok temu
-
Chce być wyższy !!!!
- Ponad rok temu
-
Iksy
- Ponad rok temu
-
Testosterol™ 250 to preparat oparty o ....
- Ponad rok temu
-
Rezonans magnetyczny
- Ponad rok temu
-
Kiedy wypadaja wlosy...
- Ponad rok temu
-
Azerbejdżan - Polska
- Ponad rok temu
-
Wspomagacze pamięci