Ale zabieralbym chetnie cos innego, a wy?

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 jakaś kanapeczka też się znajdzie - a z czym to zależy już od ilosci posiadanego czasu rano (zaśpie czy nie
   jakaś kanapeczka też się znajdzie - a z czym to zależy już od ilosci posiadanego czasu rano (zaśpie czy nie  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
...i powoduje wysyp pryszczyZachęcam do jedzenia czekolady w pracy.
Poprawia samopoczucie i dodaje siły :-)

Napisano Ponad rok temu
 mamy terz taki zwyczaj że wszyscy sie z sobą dzielą... tzn jak ktoś bierze kiełbaski czy jajka czy coś bo bierze tyle żeby sie podzielić z wszystkimi a nie wpiepszać samemu w kącie. Pojemy pogadamy i wracamy do roboty.
   mamy terz taki zwyczaj że wszyscy sie z sobą dzielą... tzn jak ktoś bierze kiełbaski czy jajka czy coś bo bierze tyle żeby sie podzielić z wszystkimi a nie wpiepszać samemu w kącie. Pojemy pogadamy i wracamy do roboty.

Napisano Ponad rok temu
...i powoduje wysyp pryszczyZachęcam do jedzenia czekolady w pracy.
Poprawia samopoczucie i dodaje siły :-)
 Heh, no może coś w tym jest chociaż jakoś na swoim przykładzie tego nie zaobserwowałem. Szkoda że nie podano na czyje zlecenie przeprowadzono badanie ( Wedel
  Heh, no może coś w tym jest chociaż jakoś na swoim przykładzie tego nie zaobserwowałem. Szkoda że nie podano na czyje zlecenie przeprowadzono badanie ( Wedel   :wink:  )
    :wink:  ) . No i czasami w stanach wzmożonego zapotrzebowania dołączałem 2 pączki + jogurt z pobliskiego sklepiku.
 . No i czasami w stanach wzmożonego zapotrzebowania dołączałem 2 pączki + jogurt z pobliskiego sklepiku.

Napisano Ponad rok temu
 i na piwo mieć
  i na piwo mieć  

Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu