Chce być wyższy !!!!
Napisano Ponad rok temu
powiazany z statusem społecznym. Dlatego też w Chinach jest teraz moda na wydłuzania ciała poprzez domową maszyne do rozciagania ( ławka na ktorej lezysz, krecisz korbką i ciebie rozciaga jak w średiowieczu J) lub bardziej drastyczny sposób operacyjne wydłuznaie kosci.
Zastanawim się czy te metody sa rzeczywiscie skuteczne, szczególnie ta pierwsza.
Średnia chinka ma 157 cm chińczyk o 167
Napisano Ponad rok temu
Wydaje mi się ,ze to zjawisko jest nie tyle charakterysyczne dla tej kultury co dla wszystkich ludzi, dażenie do poproawy swojego wygladu dla celów spolecznych czy tez wlasnego zadowolenia objawia sie tak czy inaczej w reszcie nawet bardziej cywilizowanych panstw vide operacje plastyczne przeroznego typu.
Napisano Ponad rok temu
:wink:
a tak btw widziałem kiedyś na allegro jakis super system na wzrost :wink:
Napisano Ponad rok temu
masz 165 cm wzrostu? 8O8O o kurde średni chinczyk jest odemnie wyższy o 2cm , chyba się załamie :? ma ktoś jakieś namiary na to wydłużanie
:wink:
a tak btw widziałem kiedyś na allegro jakis super system na wzrost :wink:
Co do tematu, to zwiekszanie wzrostu operacyjne, widzialem kiedys w programie o karlach (nie nie ludziach o imieniu karl tylko karłach :wink: ), niezbyt ciekawie to wygladalo ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
masz 165 cm wzrostu? 8O
z włosami będzie z 170 :wink:
przy tym wzroście cięzko jest komuś walnąc z bańki :wink: ale jest też kilka pozytywów
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To co ja ogladalem, to napewno bylo operacyjnie, jakies sruby wkrecali w nogi i wydluzali je co jakis czas. Chlop "wydluzyl" sie o jakies 30 cm - tyle aby moc normalnie funkcjonowac (swiatlo wlaczyc, wylaczyc, bankomat, i t.p. )Tez kiedys ogladalem program o tym, ale zdaje mi sie ze to nie bylo operacyjnie. Cos im dawali i taka terapia powiekszala o 4-7cm. W ogole po zlamaniu np nogi mozna miec ja krotsza, moze sie tez wydluzyc Normalnie chyba sie skraca, ale pamietam ze kolezanka miala nieco dluzsza po zlamaniu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mowa byla o chinczykach, ale to tak gwoli scislosci :wink:Ten sam temat byl dzisiaj poruszany bodajze na tvn w faktach ja mam 178 i przyznaje ze z checia dociagnal bym do 180 jednak w zyciu nie dal bym sobie wzczepiac metalowe krazki w kosci (a to wlasnie robia sobie japonczycy i japonki) :?
Napisano Ponad rok temu
jesli i klejnoty przestana im sie podobac a uscislajac ich dlugosc to furore nie beda robic operacje na wydluzenie kosci ani jakies tam lamanie kolem....
proste urzadzonko: drapacz chmur (a tam jest ich troszke) kawalek linki metalowej i hantla 5 kg...jeden koniec liny do penisa drugi do odwaznika i NIECH LECI!!!!!! powiedzmy z 25 pietra
bede miec takie dlugie fujary ze jeszcze beda sobie je deptac :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Te, a po tym staje? Ja tak tylko z ciekawosci :wink:my tak gadu gadu o kompleksach chinczykow ale pomyslcie ze on nie tylko wzrost maja mizerny :twisted:
jesli i klejnoty przestana im sie podobac a uscislajac ich dlugosc to furore nie beda robic operacje na wydluzenie kosci ani jakies tam lamanie kolem....
proste urzadzonko: drapacz chmur (a tam jest ich troszke) kawalek linki metalowej i hantla 5 kg...jeden koniec liny do penisa drugi do odwaznika i NIECH LECI!!!!!! powiedzmy z 25 pietra
bede miec takie dlugie fujary ze jeszcze beda sobie je deptac :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na przyrodzenie (swoje) ani ja ani moja Pani narzekac nie musimy
że niby twoja pani na "swoje" przyrodzenie tez nie narzeka mówisz? taaaa ? 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...ekhm...no to te maszynke to gdzie mozna kupic ?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Iksy
- Ponad rok temu
-
Testosterol™ 250 to preparat oparty o ....
- Ponad rok temu
-
Rezonans magnetyczny
- Ponad rok temu
-
Kiedy wypadaja wlosy...
- Ponad rok temu
-
Azerbejdżan - Polska
- Ponad rok temu
-
Wspomagacze pamięci
- Ponad rok temu
-
dolna czesc stopy-bol sciegna?
- Ponad rok temu
-
Uzadlenie przez pszczole
- Ponad rok temu
-
Trening, siłownia, bieganie --- co do tego ??
- Ponad rok temu
-
szpagat damski (podluzny) do konca czerwca
- Ponad rok temu