Pytanie: Czy sa jakieś cwiczenia/urzadzenia które umożliwają bycie wyższym , czy to tylko pic na wode ??
wystarczy koń , słup i troche sznura. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Pytanie: Czy sa jakieś cwiczenia/urzadzenia które umożliwają bycie wyższym , czy to tylko pic na wode ??
Napisano Ponad rok temu
Ja słyszałem iż długo trwałe zwisanie na drążku powoduje że człowiek jest wyższy, ale to polega chyba na tym że "rozciąga się" kręgosłup i zwiększają sie odległości między kręgami-chyba, sam próbowałem i tak wisiałem z 5-10 minut i czułem faktycznie że sie "coś rozciąga" ale jak stanełem na nogi i puściłem drążek to sie wywaliłem na mor.. twarz z bólu tak mnie dolny odcinek kręgosłupa bolał jak bym pałą dostał, więc skuteczność takich sposobów jest raczej znikoma można sobie jeszcze krzywde zrobićPytanie: Czy sa jakieś cwiczenia/urzadzenia które umożliwają bycie wyższym , czy to tylko pic na wode ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w twoim wieku to chyab to już nic nie da, ale kto wie, ale ja sie jest mlodszym(jak sie jescze rosnie) to wystarczy duzo spac i nie obciazac kregoslupa to sie wiecej urośniePytanie: Czy sa jakieś cwiczenia/urzadzenia które umożliwają bycie wyższym , czy to tylko pic na wode ??
Napisano Ponad rok temu
w twoim wieku to chyab to już nic nie da, ale kto wie, ale ja sie jest mlodszym(jak sie jescze rosnie) to wystarczy duzo spac i nie obciazac kregoslupa to sie wiecej urośniePytanie: Czy sa jakieś cwiczenia/urzadzenia które umożliwają bycie wyższym , czy to tylko pic na wode ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu