Sin City
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przeczytalam te czesc komixu z marvem wczoraj w wannie... i sie rozczarowalam :?
Film lepszy od komiksu co ?
Napisano Ponad rok temu
Efekt ''komiksowości'' jest bardzo widoczny,ale takie było założenie.Bez wyraźnej umowności tego świata trudno byłoby ''przełknąć'' serwowane nam jatki.A przemoc sama w sobie jest tutaj jednym z głównych bohaterów.Dobrze,że okraszono ją czarnym humorem w stylu Chandlera.
Po obejrzeniu filmu mam ogromną chęć zapoznać się z komiksem.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
dlaczego??
moze dlatego, ze w wannie...
a tak naprawde to spodziewalam sie czegos bardziej oryginalnego, poza tym kreska mi sie niezbyt podoba, a moze ja po prostu juz jestem za stara na komixy. tzn na wspolczesne komixy. ogolnie wspolczesne komixy jakos do mnie nie trafiaja. mimo wszystko wychowalam sie na funky kovalu, thorgalu i yans'ie... to jest dla mnie klasa
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
o dzizas, jak mozna sie nudzic na takim filmie? jeszcze powiedz, ze przysypiales na nim...Nudzilem sie okropnie...
K_P
Napisano Ponad rok temu
Z tej konwencji (ciekawa na poczatku) nic nie wynikalo, olsnila na moment i... to wszystko. Zadnego cudzyslowu, przmruzenia oka, nic z tych rzeczy, czyli generalnie brak zamyslu rezyserkiego glebszego niz kaluza. A dialogi tak dretwe, jak harleqin.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Sin City" (jako komiks) moze sie nie podobac od strony graficznej,ale musisz przyznac ze rysunek jest oryginalny, nietypowy i naprawde zajebisty. tyle tylko,ze trzeba sie przestawic,a nie tkwic w stereotypie "thorgalow itp.".dlaczego??
moze dlatego, ze w wannie...
a tak naprawde to spodziewalam sie czegos bardziej oryginalnego, poza tym kreska mi sie niezbyt podoba, a moze ja po prostu juz jestem za stara na komixy. tzn na wspolczesne komixy. ogolnie wspolczesne komixy jakos do mnie nie trafiaja. mimo wszystko wychowalam sie na funky kovalu, thorgalu i yans'ie... to jest dla mnie klasa
i nie ma czegos takiego "jestem za stara na komixy"-po prostu nie trafilas na cos odpowiedniego dla siebie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Sin City" (jako komiks) moze sie nie podobac od strony graficznej,ale musisz przyznac ze rysunek jest oryginalny, nietypowy i naprawde zajebisty. tyle tylko,ze trzeba sie przestawic,a nie tkwic w stereotypie "thorgalow itp.".
i nie ma czegos takiego "jestem za stara na komixy"-po prostu nie trafilas na cos odpowiedniego dla siebie.
ale sek w tym, ze ja lubie stereotyp thorgalow itp lubie taka kreske. umiem docenic sposob rysowania innych, niektore wspolczesne komiksy pod katem rysunku mi sie podobaja tylko tresciowo jakos nie teges...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sezon na powroty:)
- Ponad rok temu
-
michal m vs antonjo
- Ponad rok temu
-
szukam filmu - może pomożecie :))
- Ponad rok temu
-
Galerie ze zdjeciami (judo, karate) - hilfeeeeee!!!
- Ponad rok temu
-
pytanie odnosnie Virtualdub
- Ponad rok temu
-
Born to fight
- Ponad rok temu
-
loga, zdjecia itp.
- Ponad rok temu
-
Nagurimono