Tai Kai i chwyt za suta :D
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Mógłby mi ktoś powiedzieć, co to za ciekawa sztuka te tai kai, czy są jakieś szkoły w Polsce i o co chodzi z tym magicznym chwytem za suty 3 minucie 39 sekundzie ?? :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mógłby mi ktoś powiedzieć, co to za ciekawa sztuka te tai kai, czy są jakieś szkoły w Polsce i o co chodzi z tym magicznym chwytem za suty 3 minucie 39 sekundzie ?? :twisted:
Taikai znaczy tyle, co "zgromadzenie ćwiczących", to nie jest nazwa sztuki. Nazwa gdzieś tam się w filmiku przewija...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dźwignie na nadgarstek, płynność ruchów i tak samo jak na pokazach aikido - uke upadający bez większego powoduWzbogacone Aikido 8O . Jak dla mnie to z Aikido niewiele ma wspólnego, no chyba że dźwignia na suty
Napisano Ponad rok temu
Dźwignie na nadgarstek, płynność ruchów i tak samo jak na pokazach aikido - uke upadający bez większego powoduWzbogacone Aikido 8O . Jak dla mnie to z Aikido niewiele ma wspólnego, no chyba że dźwignia na suty
Przykro mi że takie tylko pokazy widziałeś
Napisano Ponad rok temu
a sam chwyt za sutek - ból jak ból, jest - nie mały, nie jakiś straszliwy, ale przede wszytskim zaskoczenie - na treningu robiłem kiedyś za uke - jak sensei na mnie wypróbował technikę - nie wiedziałem co będzie za technika - odskoczyłem na 3 metry do tyłu
Napisano Ponad rok temu
pozdr
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Festiwal Japońskich Sztuk Walk 2005
- Ponad rok temu
-
Trening na siłowni i SW
- Ponad rok temu
-
Stabilizatory
- Ponad rok temu
-
Taewondo czy karate
- Ponad rok temu
-
HwaRangDo
- Ponad rok temu
-
Od i jak czego zacząć?
- Ponad rok temu
-
Pomóżcie podjąć wybór !
- Ponad rok temu
-
KASK
- Ponad rok temu
-
Co, gdzie, kiedy w wakacje w Szczecinie?
- Ponad rok temu
-
Pchniecie kula
- Ponad rok temu