Warszawa- Judo dla 30-latka
Napisano Ponad rok temu
Szukałem troche w sieci i nic poza klubem Nastuli NJFC nie znalazłem...
Mółby mi ktoś z Was coś polecić ?
Właśnie stuknęła mi "trzydziecha" i postanowiłem coś zmienić w swoim życiu- nie żeby tam zaraz drastycznie- ale 2-3 razy w tygodniu judo czemu nie!!
Będę wdzięczny za każde info
pozdr.
klops
Napisano Ponad rok temu
Szkoda, bo judo ma niekwestionowane zalety i miałoby szansę stać się sportem rekreacyjnym, wręcz rodzinnym. Równie ważne jest też i to, że judo dla dzisiejszych trzydziestolatków i czterdziestolatków jest cudownym wspomnieniem lat szczenięcych. Ale, jak widać, nikt nie wpadł jeszcze na to, że można dobrze zarabiać na tym sentymencie.
Zatem, jest interes do zrobienia. :wink: Zwłaszcza, że trzydziestka na karku to wspaniały wiek - jesteśmy w dalszym ciągu dość młodzi, żeby zarwać całą noc, ale jednocześnie dość starzy, żeby posiadać kartę kredytową. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Myślę żebyś udał się na Politechnikę Warszawską do trenera Niedomagały. Powinien wrzucić do jakiejś grupy. Jak byłem kiedyś w W-wie na szkoleniu 2 tygodnie to po wcześniejszych konsultacjach telefonicznych bez problemu przez te 2 tygodnie chodziłem sobie tam na treningi. I widziałem tam więcej osób dużo dużo starszych niż 30 lat.
Zajrzyj na ich stronę
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem jak jest teraz.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Judo dla 30-40latków w Trójmieście?
- Ponad rok temu
-
Zdjęcia judo
- Ponad rok temu
-
Sekcja w Krakowie
- Ponad rok temu
-
Kluby w Warszawie
- Ponad rok temu
-
a jak myślicie....
- Ponad rok temu
-
srebro Wojnarowicz!
- Ponad rok temu
-
rozpakowanie zółwia / turtle position
- Ponad rok temu
-
Rozwój judo
- Ponad rok temu
-
Kodokan Judo - mekka newaza, czy mekka bjj?
- Ponad rok temu
-
salto w tył
- Ponad rok temu