Drążek - ile podciągnięć?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cala sztuka podciagania na drazku do technika - osoby z dobra technika podciagania i masa w granicach 75 kg z 50 zaliczeniami nie powinny miec klopotow
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
waze 65 kg Znam goscia ktory na jednej rece sie podciaga.
Napisano Ponad rok temu
50? nawet sobie wyobrazic nie moge siebie na drazku smigajacego pod 50 :wink: To moze zdradzisz technike? (albo choc jej czesc, bo jak juz mowilem nie wiem czemu granica nie do przekroczenia stalo sie dla mnie 20)
Osobiscie nachwytem zawsze mi slabo szlo jak wazylem ponizej 70 kg to nawyzej wyciagalem z 30-32 i to przy formie zawodniczej
Za do podchwyt zawsze lubilem i szlo znacznie lepiej tak jak i zabawy na drazku - wymyki, odmyki, kolowroty stojki.
Technika no coz - nie szarpac, sterowac oddychaniem i robic plynnie w ciagu oraz nie odpoczywac. Odpowiedni balans ciala (nie mylic z rzucaniem sie na drazku i podrzucaniem nog bo to nie jest dozwolone) wprowadza dynamike do podciagniecia a co najwazniejsze najlepiej robia podciagniecia osoby ktore maja bardzo mocne miesnie brzucha.
Oczywiscie na takich drazkach o jakich mowicie czyli przy drzwiach robi sie trudniej niz na drazku zaliczeniowym-sportowym stad i wyniki troche zanizone.
Pociesze Was ze na 70 osob w kompanii z 40 osob poniezej 20 robila a czesc i z przekroczeniem 10 miala klopot
Zawsze zazdroszcze osobom ktore ladnie robia podciagniecia z nachwytem mi akurat miesnie wtedy jakos gorzej pracuja.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jak dla mnie - im szerzej, tym trudniej :?Do pewnego momentu oczywiście, im szerzej tym łatwiej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sugerujesz ze powinla wazyc 53 kg O_O ? Mi sie 60 - 65 idealne zawsze wydawalomaniurki mniej sie podciagaja normalne, a przy 180 to lepiej 10kg z garba zluzuj, bo to bardziej waga dla 40stki a nie malanki
Napisano Ponad rok temu
maniurki mniej sie podciagaja normalne, a przy 180 to lepiej 10kg z garba zluzuj, bo to bardziej waga dla 40stki a nie malanki
BuahahahHAHHAHA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
podchwytem i rece zlaczone robilem 30 spokojnie w szybszym tempie niz przysiady 8)
a im rece szerzej i nachwytem, tym trudniej imo
obecnie 178 cm wzrostu i tak z 68-70 kg wagi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przysiady na jednej ręce ale faza jeszcze czegoś takiego nie widziałemJa teraz probuje podciagac sie an jednej rece. Przysiady i pompki juz robie bez zadnych problemow wiec zostało tylko podciaganie 8)
Ja teraz nie wiem ile zrobie bo nabrałem 12kg ale jak miałem 60 przy 180+ to robiłem ok.12 nachwytem-ale ze mnie cienias hehe 8)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak sie rozciagac!!
- Ponad rok temu
-
maść na kalafiory
- Ponad rok temu
-
Czy Jurek Dudek y spółka zdobędą puchar.
- Ponad rok temu
-
Codzienne ćwiczenia
- Ponad rok temu
-
gryf, talerze itp:/
- Ponad rok temu
-
NĘDZNY SUPLEMENT
- Ponad rok temu
-
Wyszczuplenie nog