Prosba o Waszą opinię
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gdzie zdjęcia?? :balisong:
Udało Ci się zmajstrować prototyp?
Wrzucaj jakieś info, bo już mi się podoba Twój plecak!! :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Jak wszystko pójdzie dobrze to na początku przyszłego tygonia będę mógł podpiąc fotki.
Napisano Ponad rok temu
a znasz może cenę (orientacyjnie)???
Napisano Ponad rok temu
Znam , ale jeszcze nie mogę jej podać , troche jeszcze cierpliwości.noo to przynajmniej jakiś termin
Napisano Ponad rok temu
Tylko pamietaj, ze dla budowiczow a szczegolnie dla tych, ktorzy udzielali sie w tym watku jakis maly dyskont ;),Znam , ale jeszcze nie mogę jej podać , troche jeszcze cierpliwości.noo to przynajmniej jakiś termin
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
http://www.forum-kul...ndpost&p=940876
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie mniej diabeł tkwi w szczegółach
A szatan w płacz- das ist unglaublich
Nieszcęsną w Polsce moja dola
Wszak diabeł gości w szczegółach
A Polak szczegółami gardzi
OT Kaczmar rulez!!!
Napisano Ponad rok temu
Czytam to forum często, wszystkie nowe topici. Nie piszę żadnych postów bo było ich już tyle że zawsze znajdę odpowiedź na dany temat o jakimś nożu lub innym szpeju. Ale w końcu zainteresował mnie plecak Nie mam zamiaru na siłę nabijać 10 postów żebym mógł pisać pw, więc jak możesz makato to podaj mi swojego maila.
A przy okazji, mam rozumieć że w tym topicu jest przestawiona wersja ostateczna?
http://budo.net.pl/v...ghlight=wisport
Tak więc czy dało by się z przodu, zamiast tych takich zaczepów zakończonych d-ringami naszyć 4-5 rzędów pasków pals 1 cal, jak w molle?
Z góry dzięki za odp.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
OK więc napisz na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] lub [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].Napisałem że nie mam dostepu do tej funkcji.
pozdrawiam
Plecak możesz zobaczyć dokładnie na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] w dziale outdoor , zakładka z ikoną plecaki marka Arizzon. Ostatecznie wszedł do produkcji w wersji oliw i czarnej.
pozdr
grzegorz
Napisano Ponad rok temu
OK więc napisz na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] lub [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] .Napisałem że nie mam dostepu do tej funkcji.
pozdrawiam
Plecak możesz zobaczyć dokładnie na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] w dziale outdoor , zakładka z ikoną plecaki marka Arizzon. Ostatecznie wszedł do produkcji w wersji oliw i czarnej.
pozdr
grzegorz
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Protheus versipack
- Ponad rok temu
-
Falcon - elaborat :)
- Ponad rok temu
-
Zegarek RAM?
- Ponad rok temu
-
Mactroniki
- Ponad rok temu
-
do posiadaczy m65
- Ponad rok temu
-
Spodnie na lato?
- Ponad rok temu
-
Szelki operacyjne - gdzie kupić?
- Ponad rok temu
-
Polski mundur polowy...sprawa banalna..ale....
- Ponad rok temu
-
Backup
- Ponad rok temu
-
"Taktyczność" - z czym to sie je ?
- Ponad rok temu