Codzienne ćwiczenia
Napisano Ponad rok temu
Pytanie jest takie czy ćwicząc tak około 5 razy w tygodniu, robię dobrze 8) w sensie czy przyniesie to jakieś efekty pozytywne albo negatywne (nie wiem może przetrenowanie albo jak sie za dużo trenuje to nie wzrasta masa i czy w ogóle tak częsty trening jest lepszy na mase czy rzeźbę?
Hehe pewno troche zakreciłem, ale chyba wiadomo o co chodzi.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W perspektywie MA nie robisz zle, a w perspektywie ladowania na silce to nie robisz dobrze

Musisz sprecyzowac na czym Ci zalezy to wtedy przyszykujemy dokladna odpowiedz.
Napisano Ponad rok temu
pierwszy dzien - pompki, brzuszki (a6w), rozciagania
drugi dzien - barki, brzuszki(a6w), i rozne zestawy cwiczen

dziele sobie na dwa dni, poniewaz daje odpoczynek dla innych grup miesniowych 8)
a mam jedno pytanko - moze by dorzucic jakies cwiczonka. lub Niedziel jak mozesz to wrzuc jakis trening (plan) z perspektywy MA

Napisano Ponad rok temu
Lepiej to niż wogóle.Nie zapomnij jeszcze o odpowiedniej diecie tzn wez pod uwage co jesz. :wink:Sorry jeżeli już było takie pytanie. Ale od jakiegoś czasu codziennie robię sobie brzuszki, pompki, wyciskam (małe ciężary) na klatę, ćwiczę hantlami biceps, triceps i barki no i na drążku plecy.
Pytanie jest takie czy ćwicząc tak około 5 razy w tygodniu, robię dobrze 8) w sensie czy przyniesie to jakieś efekty pozytywne albo negatywne (nie wiem może przetrenowanie albo jak sie za dużo trenuje to nie wzrasta masa i czy w ogóle tak częsty trening jest lepszy na mase czy rzeźbę?
Hehe pewno troche zakreciłem, ale chyba wiadomo o co chodzi.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro dla wszystkich co ćwiczą w chacie, tak jak ja, gdy robię pompki to pies mnie liże po mordzie, a jak robie brzuszki to mnie stara przegania bo kwiatki podlewa

Napisano Ponad rok temu
jeden dzień zestaw ćwiczeń z expanderem( trening dla domatora z [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] )
drugi dzień - abs2 i drążek (nadchwyt i podchwyt - piramidka)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
gryf, talerze itp:/
- Ponad rok temu
-
NĘDZNY SUPLEMENT
- Ponad rok temu
-
Wyszczuplenie nog
- Ponad rok temu
-
pytanie o stretching PNF.
- Ponad rok temu
-
CSKA Moskwa vs. Sporting Lizbona
- Ponad rok temu
-
Kulinarne pogotowie Kota
- Ponad rok temu
-
zdrowe odżywianie - czy właściwie wiemy o czym mówimy?
- Ponad rok temu
-
Czy warto zdrowow sie odzywiac ?
- Ponad rok temu
-
legalne sterydy
- Ponad rok temu
-
Szkodliwe cwiczenia...
- Ponad rok temu