Więzień bije strażnika w ... więzieniu (stójka, gleba, gaz)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niewątpliwie Ale zauważ ,że to mięcho mogło być znacznie grożniejsze przy odrobinie myślenia taktycznego...a poza tym strażnik to też nie ułomek był. I twardy zawodnik. Ino pacyfistyczny lekko :wink:
Gdybaaaanie. :wink: A tak poza tym, to znalazłem jeszcze jeden filmik na tej stronce. Moim zdaniem bije na głowę wszystkie trzy poprzednie. Koleś naprawdę świetnie sobie radził - trzech policjantów z gazem i pałką nie mogło sobie z nim poradzić:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Poza tym ten funkcjonariusz w samochodzie, okrążajac napastnika, uniemożliwił oddanie strzału swym pieszym kolegom - ustawił się co prawda za celem, ale na linii ognia, nie?
Jakby chcieli strzelać, toby strzelili wcześniej.
Napisano Ponad rok temu
ladnie to rozegral;)
swoja droga ten ostatni koles moglby mu duszenie zalozyc gdyby sie bardziej postaral i wtedy walka by sie mogla zakonczyc inaczej. szczegolnie jak by jego koledzy w koncu doszli do siebie i ruszyli na pomoc.
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[/quote]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najgorsze jest to , że strażników się szkoli, a potem siedzą za biurkiem i palą papierosy, no i jak taki
strażnik potem ma się bronić przed wkurzonym napastnikiem. Napastnik to typowy uderzacz ,
wściekły na maxa w wąskim korytarzu. W sumie dobry przykład, pozdrawiam.[/quote"]
Byc moze sa i tacy,ale wsrod straznikow sa tez osoby ktore od lat czynnie szkola siebie i innych, posiadaja nawet wysokie stopnie w sztukach walki i bardzo wysokie umiejetnosci, wiec nie generalizuj.
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-Jak ktoś dostaje 60 lat i idzie do więzienia to mu już raczaj "zwisa i powiewa" i co będzie dalej bo będzie to w kratke.A jak strażnik go wkórwił wyzywając go to nic dziwnego że go dotkliwie pobił niewydaje mi się żeby za darmo dostał musiał zasłużyć.
Film 2
-HAHAHAHAHAHAHA!!!!
Film 3
-Uważam iż 7\8 USA to debile kretyni i cioty etc..A ten koleś musiał nieźle nawrzucać
tej panience że taki łomot dostał(jeśli dobże zrozómiałem).
Napisano Ponad rok temu
Film 1
-Jak ktoś dostaje 60 lat i idzie do więzienia to mu już raczaj "zwisa i powiewa" i co będzie dalej bo będzie to w kratke.A jak strażnik go wkórwił wyzywając go to nic dziwnego że go dotkliwie pobił niewydaje mi się żeby za darmo dostał musiał zasłużyć.
Film 2
-HAHAHAHAHAHAHA!!!!
Film 3
-Uważam iż 7\8 USA to debile kretyni i cioty etc..A ten koleś musiał nieźle nawrzucać
tej panience że taki łomot dostał(jeśli dobże zrozómiałem).
Egon, klawo jak cholera!
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Ten na komisariacie też super. I mamy tu, w tym wątku DWA przypadki nie zadziałania gazu Ci 4 oczywiście mogli go sklepać jak psa...
Nie bardzo widze gdzie w 1szym filmiku jest motyw niedziałającego gazu?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co sadzicie o gazie ...
- Ponad rok temu
-
Gaz do samoobrony
- Ponad rok temu
-
pistolet gazowy
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy/paralizujacy dla dziewczyny..
- Ponad rok temu
-
Pytanie od Nowego :) - Hartowniczy Piecyk Gazowy
- Ponad rok temu
-
Pozwolenie na broń gazową
- Ponad rok temu
-
mini test gazu
- Ponad rok temu
-
Pistolet gazowy