hard core fajter
Napisano Ponad rok temu
kuty resor
micarta i czerwone linersy
skora IWB
okolo 25cm w calosci
falszywe ostrze szlifowane do zera
rekojes pod duza lapke
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
wszelkie uwagi i komentaze mile widziane
dzieku je za uwage
wojtekn
Napisano Ponad rok temu
ale i tak uznanie moje pelne
Napisano Ponad rok temu
nozyki bardzo mi sie podobaja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sory, ale nie podoba mi się.
co do konstruktywnych uwag - myślę, że jest wiele cech "fajterów", które można by tu było zaimplementować.. a tak to wyglada dość.. kuchennie.
seeya
Napisano Ponad rok temu
saber- wszystko kwestia gustu, faktura/wykonczenie jest zamierzona
czy moglbys ubrac w slowa co mozna w tym nozu poprawic, szczegolnie interesuja mnie te "cechy fajterow" ??? bo fajterem nei jestem i nie wiem jakie maja byc...
Napisano Ponad rok temu
A tak powaznie to ja dodalbym jakies false edge i dupe zagial w dol troche (chociaz na to juz za pozno chyba). No i nie wiem - moze jakies naciecia pod kciuk? Piny dosc hmm ascetyczne, ze tak powiem i mi osobiscie material okladzin sie srednio spodobal, kup jakies blacharty moze
Napisano Ponad rok temu
false edge w tym nozu jest, i to ostre! :twisted:
piny ascetyczne jak i caly design, prawie pod tribal podpada, dupe zagialem w persianie, a ten mial byc inny, naciecia pod kciuk..jedni je lubia a inni nie
a jak ty chcesz ten napis przeczytac jak go miedzy zebrami bedziesz mial?? :twisted: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rzeczywiście podchodzi pod czystą treść bez dodatkowych bzdur i tak też jest fajnie
Dopiero po drugiej uwadze wypatrzyłem że fałszywe ostrze poprowadzone jest po rękojeść i dlatego ni łatwo go wypatrzeć na zdjeciach więc nia ma się co dziwić Cynikowi
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Tuco
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem sa dwie drogi - albo robi sie noze w klimacie techno - super dopracowane, wylizane, jak spod laserowej obrabiarki (sa tutaj tacy spece :-) ) albo noze a la starozytne kowalstwo :wink: i tutaj zaliczylbym damasty i takie jak Twoje. Do tych ostatnich nie pasuja mi zupelnie nowoczesne tworzywa na rekojesc, pomysl raczej o drewnie albo innych naturalnych materialach. Z tymi skorzanymi pochwami bedzie sie to naprawde dobrze kleic!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Robię nóż...
- Ponad rok temu
-
Hartowanie w zakładach jelcznskich
- Ponad rok temu
-
Scrimshaw-mój własny:)
- Ponad rok temu
-
biwakowiec
- Ponad rok temu
-
Co zmienić? Co poprawić?
- Ponad rok temu
-
cena hartowania
- Ponad rok temu
-
Zainspirowany waszymi postami- będę robił KAHANDE - POMOCY:)
- Ponad rok temu
-
pierwszaczek
- Ponad rok temu
-
Wprawka w Corelu
- Ponad rok temu
-
Gumowka alias katowka [Warszawa]
- Ponad rok temu