Tabele sprawności / wydolności
Napisano Ponad rok temu
Czy ktoś z Was ma może dostęp do tabel sprawności/wydolności organizmu? Chodzi mi o takie tabele których używają nauczyciele wych. fiz. by oceniać swoich podopiecznych. Zależy mi głównie na informacji ile podciągnięć na drążku wymagane jest na daną ocenę (interesują mnie zwłaszcza wymagania dla dziewcząt).
Z góry wielkie dzięki za wszelkie informacje!
Napisano Ponad rok temu
Obok qsywki masz że jesteś płuci męskiej więc po co ci dla dziweczyn? 8)(interesują mnie zwłaszcza wymagania dla dziewcząt).
PS. U mnie w szkole wymagania wiszą na gazetce obok sali i każdy może sobie przeczytać :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niestety ja edukację na poziomie średnim skończyłem już kilka lat temu więc nie mam takiej możliwości. Jeśli byłbyś tak miły to prosiłbym Cie o przeczytanie tych wymagań i odpisanie mi. :wink:U mnie w szkole wymagania wiszą na gazetce obok sali i każdy może sobie przeczytać :-)
Właśnie o taką odpowiedź mi chodziło, z tym że w odniesieniu do dziewczyn. Interesuje mnie to, gdyż jednak w pewnym LO dziewczyny także mają takie testy sprawnościowe i żadna nie chce podzielić się ze mną informacją jakie te wymagania są. :wink:U mnie w LO, dla chlopakow bylo tak ze w 3 klasie trzeba bylo 14 na cela, 12 na bdb, 10 na dobry itd. w 2 klasie wymagania byly obnizone o 2 podciagniecia.
I nie chodzi mi o test Coopera tylko właśnie o wymagania dla pierwszoklasistek z LO: na cel - np. 10, na bdb - 8, itd.
Jeszcze raz dzięki za zainteresowanie!
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Przerwa w treningach.co zrobić?
- Ponad rok temu
-
dziwne porownanie HMB i bialka
- Ponad rok temu
-