Gumowka alias katowka [Warszawa]
Napisano Ponad rok temu
Gdyby ktorys z Was zechcial uslugowo cos takiego zrobic bylbym bardzo wdzieczny.
W zamian gwarantowana gratyfikacja w postaci czteropaka albo cus innego.
pozdr
Fred
Napisano Ponad rok temu
Jak tylko ją dostanę w swoje ręce to się odezwę.
Pozdrawiam
Tuco
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo szlifierke noname mozna kupic w hipermarkecie ze 30PLN. Sam sie zastanawiam - skoro bym jej uzywal sporadycznie i to raczej do tego typu rzeczy, jak wycinanie z blachy, czy obrobka zgrubna, to Bosh mi niepotrzebny - nie bede sie wlamywal do sejfow...
To tylko taka refleksja do Freda i innych, mozliwe ze nie mam racji, bo wielokrotnie przekonalem sie, ze lepiej kupic cos drozszego i sam teraz mam takie zdanie, ze wole postawic na jakosc, ale w przypadku szlifierki, ktora nie jest mi niezbedna, a ktorej bym uzywal raz na czas, chyba sie zdecyduje na cos kiepskiego i taniego. Poprawcie mnie, jesli sie myle...
Napisano Ponad rok temu
1. Wkurwienie opanowywało nas za każdym razem gdy się go dotkniemy
2. Uzmysłowić sobie z jak gównianych materiałów można produkować narzędzia
3. Pokaleczyć się albo coś takiego...
4. Zmarnować kikadziesiąt złotych.
Wychodząc z tych samych założeń (rzadkie używanie i nie katowanie) kupiłem tanią wiertarkę. Czterdzieści złotych w plecy. Zęby na głowicy powyłamywały się od kluczyka, nie trzyma dość mocno wierteł, samoczynnie włącza się udar i pali się silnik przy pracy nawet malutkimi wiertłami. Poza tym spierdolił się wyłącznik, odpadł przycisk od udaru, a cała obudowa jakoś się słabo trzyma kupy. I pokiereszowałem sobie rękę gdy dokręcając wiertło ułamał się ząb razem z kluczykiem zresztą i piznąłem ręką w imadło. Myślę, że jeśli kątówka to przynajmniej Kinzo, Einhell czy coś powyżej 80-90zł...
Na wyprzedaży kupiłem kątówkę Black&Decker za 120. Nie miała pudełka, tarcz i klucza... Klucz ~2zł, tarcze ~2zł...
Napisano Ponad rok temu
Zawsze jest też gwarancja. Ja swoją dalej mam i jeszcze działa (raz wymieniałem szczotki), aczkolwiek nie używam jej ostatnio bo mam już niebieskiego Boscha 1400W z regulacją obrótów :twisted: .
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
El Monstro
- Ponad rok temu
-
dla fanatyków nc11lv/d2
- Ponad rok temu
-
nóż dla Wanny