cos dla kobiety...?
Napisano Ponad rok temu
Dowiedzialam sie, ze na tym forum znajde odpowiedz na nurtujace mnie pytanie . Zaczelam sie interesowac sztukami walki. Na razie teoretycznie. Zainteresowalo mnie Wingtsun. Moze dlatego, ze stworzyla je kobitka. Mozecie mi cos dobrego i zlego opowiedziec o tym stylu?
Pozdrawiam
Karlajna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jak nie wiesz to najlepiej jak przejdziesz sie na rozne sekcje i popatrzysz (a najlepiej potrenowac od razu).
Zwykle 1 trening jest darmowy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trzym sie i nie rozklej sie
Napisano Ponad rok temu
Anamaria ja to wywnioskowalem po przeczytaniu twojego ostatniego tematu.Tylko prosze nie płacz jeżeli cie uraziłem .Oczywiscie wsrod kobiet sa wyjatki.I nie ogladaj tyle serialow wenezuelskich.
Trzym sie i nie rozklej sie
ja chcialem dodac ze kobiety maja syndrom "chrupka-leniuszka"
nie chodza na rozgrzewki opierdzielaja sie, gadaja, dyskutuja z insytuktorem i robia do konca zycia pompki na kolanach :? panie wezcie sie w garsc
(przynajmniej na mojej sekcji)
a ja osobiscie proponuje karate tsunami
Tsunami proponuje doskonalenie się ciągłe i wszechstronne, czyli we wszystkich dziedzinach życia. Powinno ono przejawiać się między innymi w utrzymywaniu właściwych relacji z innymi ludźmi i organizmami, we właściwym stosunku do otoczenia, w trybie życia, w sposobie wykonywania codziennych czynności, w pracy, w sposobie odżywiania się, snu itd.
Napisano Ponad rok temu
Bo takie pytania są 5 razy w miesiącu.
Napisano Ponad rok temu
Dla dziewczyny? To co dla chłopczyka czyli google.pl
A zapasy tez polecisz dziewczynie?
Napisano Ponad rok temu
A zapasy tez polecisz dziewczynie?
A czemu nie?
http://www.forum-kul...showtopic=75114
http://www.forum-kul...showtopic=71389
http://www.forum-kul...showtopic=67659
http://www.forum-kul...showtopic=65586
http://www.forum-kul...showtopic=63311
Napisano Ponad rok temu
ok, to tyle zeby nie bylo off topic wlasciwie to chcialem sie ustosunkowac do chamskich postow SuhY'ego. Natychmiastowe odwolywanie nowych uzytkownikow do google albo funkcji szukaj (ktora zreszta niczego nie znajduje) to moim zdaniem zwykle chamstwo (tym bardziej jezeli pytanie jest dosc indywidualne). Stary, nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia, to dlaczego na sile chcesz cos powiedziec ? No, ale to tak tytulem wstepu Sam ten post nie zmusilby mnie do odpowiedzi. Zdenerwowala mnie dopiero ta swinska zagrywka do Anamarijaluisafiorella, nie mam slow, glupota ludzka nie zna granic...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
jak ja zaczynalem wybralem sie do najblizszej sali treningowej z matami i mialem do wyboru bjj aikido i judo i wybralem te najtansze
Napisano Ponad rok temu
Kobiecie to samo, co mezczynie - dobry (realny) system bazowy - judo, zapasy (dlaczego niby nie?), boks, bjj (zeby wiedziala co robic na ziemi jak ja ktos przewroci, a ze przewroci to pewne jak w banku).
K_P
Widzę, że każda pliszka swój ogonek chwali. :wink:
Zapraszam na forum Samoobrona Kobiet. Być może znajdziesz tam to, czego szukasz.
Napisano Ponad rok temu
Ja namawiam na coś z parteru (BJJ, LL) :-)Dowiedzialam sie, ze na tym forum znajde odpowiedz na nurtujace mnie pytanie . Zaczelam sie interesowac sztukami walki. Na razie teoretycznie. Zainteresowalo mnie Wingtsun. Moze dlatego, ze stworzyla je kobitka. Mozecie mi cos dobrego i zlego opowiedziec o tym stylu?
A to w wielu przypadkach zależy od trenera - są sekcje w których nikt się nie obija na treningach i nie rozmawia i to niezależnie od płci.ja chcialem dodac ze kobiety maja syndrom "chrupka-leniuszka"
nie chodza na rozgrzewki opierdzielaja sie, gadaja, dyskutuja z insytuktorem i robia do konca zycia pompki na kolanach :? panie wezcie sie w garsc
A część panów również zagaduje w czasie trenigów, więc nie jest to jedynie cecha charakterystyczna ćwiczących kobiet :? .
Napisano Ponad rok temu
Od siebie: iść -> popatrzeć/potrenować -> zdecydować.
Napisano Ponad rok temu
Witam,
Dowiedzialam sie, ze na tym forum znajde odpowiedz na nurtujace mnie pytanie . Zaczelam sie interesowac sztukami walki. Na razie teoretycznie. Zainteresowalo mnie Wingtsun. Moze dlatego, ze stworzyla je kobitka. Mozecie mi cos dobrego i zlego opowiedziec o tym stylu?
Pozdrawiam
Karlajna
Napisz po co chcesz trenować SW?
Czy dla przyjemności?
Czy żeby nabyć specyficznych umiejętności?
Dla kondycji?
Sprecyzuj czego wymagasz od SW, czego od niej oczekujesz, a z pewnością, ktoś kompetentny doradzi Tobie komnkretną SW, a nawet klub jeżeli chcesz. Napisz tylko gdzie mieszkasz.
Napisano Ponad rok temu
Tam sobie droga kolezanko potanczysz troszke,rozne wygibasy porobisz,nauczysz sie paru zajebistych ruchow.Sadze ze Capoeira bedzie najlepszym rozwiazaniem 8)
Albo BJJ ku uciesze meskiej czesci cwiczacych
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Worki
- Ponad rok temu
-
kopnięcie przelotowe
- Ponad rok temu
-
Najbardziej szkodliwy rodzaj walki
- Ponad rok temu
-
myju myju
- Ponad rok temu
-
Testy na inteligencje...
- Ponad rok temu
-
Jak połaczyć trening z życiem codziennym (szkoła/praca)
- Ponad rok temu
-
Refleks - metody
- Ponad rok temu
-
Najbardziej wyczerpujący rodzaj walki wręcz?
- Ponad rok temu
-
Sklepy
- Ponad rok temu
-
radocha, czyli plusy bycia opóźnionym ;)
- Ponad rok temu