Szkarłatne serce...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Według mnie, najbardziej kontuzyjnym sportem są bractwa rycerskie.
owszem. między innymi ale dostać palcatą w głowe miło nie jest.
Oby tylko palcatą
Ja sam oberwałem płazem miecza z całej siły po nerkach ( wyłem chyba przez 2 minuty ) o malo nie wydłubalem kumplowi palcatą oka ( skończylo się na szwach ) wybiłem głowicą przeciwnkikowi ząb, za co on wybił mi kciuk, dwukrotnym nabiciu sobie krwiaka na ramieniu od cięciwy , a poza tym byłem naocznym świadkiem jak jeden typ wbija drugiemu topór w brzuch . Krew tryskała na wszystkie strony
Pomijam te wszystkie historie o utraconej śledzionie po nadzianiu się na halabardę, utraconych palcach kuszników, połamanych nadgarstach, obrywaniu strzałami w oczy, wybuchających hakownicach i wielu, wiel innych przypadkach.
A ludzie mówią, że to sztuki walki są niebezpieczne dla zdrowia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oby tylko palcatą
Ja sam oberwałem płazem miecza z całej siły po nerkach ( wyłem chyba przez 2 minuty ) o malo nie wydłubalem kumplowi palcatą oka ( skończylo się na szwach ) wybiłem głowicą przeciwnkikowi ząb, za co on wybił mi kciuk, dwukrotnym nabiciu sobie krwiaka na ramieniu od cięciwy , a poza tym byłem naocznym świadkiem jak jeden typ wbija drugiemu topór w brzuch . Krew tryskała na wszystkie strony
Pomijam te wszystkie historie o utraconej śledzionie po nadzianiu się na halabardę, utraconych palcach kuszników, połamanych nadgarstach, obrywaniu strzałami w oczy, wybuchających hakownicach i wielu, wiel innych przypadkach.
A ludzie mówią, że to sztuki walki są niebezpieczne dla zdrowia
hrhrhrhhrh nie inaczej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
trzeba umieć
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wybity bark! Co dalej?
- Ponad rok temu
-
Alkohol a trening itp.
- Ponad rok temu
-
Używki
- Ponad rok temu
-
Sztuka szybkiego pokonywania przeszkód...
- Ponad rok temu
-
Wasze maści.
- Ponad rok temu
-
Głównym źródłem węglowodanów w Waszym obiadku jest???
- Ponad rok temu
-
gerontologia... pomozecie? ;)
- Ponad rok temu
-
Regeneracja stawów
- Ponad rok temu
-
trzesaca sie reka
- Ponad rok temu
-
Wegetarianizm