Zakaz noszenia noży coraz bliżej...
Napisano Ponad rok temu
logicznym jest ze kosy tyz maja. Napady? Napady z bronia? Zjawisko marginalne.
Wiem, bo widzialem na wlasne oczy.
Napisano Ponad rok temu
Nie mam takich doświadczeń. Ale jestem ciekaw każdej wiarygodnej informacji.Nie pamiętam skąd to wiem. Ale to nie wiedza wrodzona, czy nabyta na drodze illuminacjii :wink: .
P.S. Sam napisz jak tam jest. Ja swoją drogą postaram się przypomnieć.
Napisano Ponad rok temu
Mój ostatni post to tylko taka historyjka, nawet przez głowe mi nie przeszło jak go pisałem że to argument aby wprowadzić zakaz, wyluzujcie :wink:Vigo, skąd u Ciebie taka obsesyjna, naiwna wiara w skuteczność zakazów?
Nie pamiętam skąd to wiem. Ale to nie wiedza wrodzona, czy nabyta na drodze illuminacjii :wink: .Podziel się źródłem wiedzy.
Vigo, wybacz, ale czy przypadkiem nie wymyślileś sobie tego wszystkiego? Opierając się na "wiedzy powszechnej" dotyczącej Rosji i filmów o triadach?
Jeżeli tak, to po prostu się przyznaj, skrusze towarzyszy przebaczenie (ze strony powaznie zainteresowanych tematem Kolegów). Jeżeli nie, to podaj wiarygodne źródła, na których opierasz swoje wypowiedzi.
Napisano Ponad rok temu
Daj pan spokój, to jest kraj w stanie ciągłej wojny.W izraelu bron jest na porzadku dziennym. W kibbutzu kazdy nosi M16.
logicznym jest ze kosy tyz maja. Napady? Napady z bronia? Zjawisko marginalne.
Wiem, bo widzialem na wlasne oczy.
W Szwajcarii też mają broń w domach, ale to wynika z przyjętej opcji powszechnego obowiązku obrony kraju.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Victorinox+Wenger=Victorinox?
- Ponad rok temu
-
Benchmade Tether Neck Knife GR
- Ponad rok temu
-
False EDGE
- Ponad rok temu