jakie cisnieniomierze polecacie, czy taki najtanszy model z supermarketu, czy allegro, bedzie dobrze spelnial swoja funkcje?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale po co, skoro moge to zrobic nie ruszajac sie z domu, a farmaceuta niekoniecznie bedzie obiektywny
czekam na bardziej sensowne porady
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy ktoś z was ma, ale u mnie sprawdza się ciśnieniomierz simple sanity. 3 lata gwarancji i funkcja wykrywania arytmii za 90zł - warto było kupić tym bardziej, że wyniki też podaje precyzyjnie.
Napisano Ponad rok temu
Ja bym polecił ciśnieniomierz firmy BEURER, są sprawdzone i jest dostępnych wiele modeli. Też moja babcia poszukiwała dobrego ciśnieniomierza, bo kilka poprzednich takich zwykłych nadgarstkowych jej sie zepsuło. Po dłuższych poszukiwaniach w końcu znalazłem jej w sklepie ciśnieniomierz tej firmy.
Napisano Ponad rok temu
Ja konkretnego modelu nie polecę, ale najlepsze są te, które NIE SĄ elektroniczne.
I ważne, żeby nie były one na nadgarstek, ale na ramię. Takie są najdokładniejsze.
Dobry ciśnieniomierz kosztuje 400 zł w górę.
Napisano Ponad rok temu
Ja też szukam dobrego ciśnieniomierza dla mojej mamy i szukając na internecie trafiłam na ciekawą ofertę sklepu medycznego [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] . Mają bogaty wybór, profesjonalne urządzenia i świetne ceny, dlatego zamierzam u nich dokonać zakupu.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu