piekny odcinek "zasad walki" na tvn
po takim tralmatycznym przezyciu (jak to zwykle bywa) najpierw chcialem targnac sie na wlasne zycie ale z lenistwa ograniczylem sie do refleksji

oto co tam zobaczylem i jakie wnioski mnie naszly:
najpierw byl wywiad z kolesiem ktorego nazwiska nie pamietam
 ale...
   ale...jego opowiessc mnie wzruszyla
jego tata cwiczyl boks brat zapasy wiec on staral im sie dorownac podobno mu wyszlo ale w tym wyscigu za sprawnoscia fizyczna zapomniam nauczyc sie mowic (nie wiem jak chlopak stoi z pisaniem) zwrazcam sie do was z prosba!
moze zlozymy sie koledze na jakies doksztalcanie
 teraz sa takie dobre szkoly Lo w 1 rok i 3 dni jak zbierzemy malo kaski to kupimy mu ksiazeczke nic ciezkiego moze... "jak Wojtek zostal strazakiem" taki lajcik  :wink:
   teraz sa takie dobre szkoly Lo w 1 rok i 3 dni jak zbierzemy malo kaski to kupimy mu ksiazeczke nic ciezkiego moze... "jak Wojtek zostal strazakiem" taki lajcik  :wink:  pozniej bylo dojo karae shotokan niczeo sobie
ale pozniej byla relacja z Kobylki

czy widzieliscie tego kolesia ktory wystawial jezyk podczas walki
 moze chcial zalizac przeciwnika
   moze chcial zalizac przeciwnika  moze chcial zachecic go w ten sposob do walki w parterze
  moze chcial zachecic go w ten sposob do walki w parterze  ??
  ??a 2 rzecz jaka mi wpadla w oko 8O
tam byly same lobuzy
 przestraszylem sie tych wszystkich panow i poszedlem spac z nadzieja ze nie spotkam ich kiedys w ciemnej bramie
   przestraszylem sie tych wszystkich panow i poszedlem spac z nadzieja ze nie spotkam ich kiedys w ciemnej bramiektos widzial ten odcinek??
a moze ktos byl w Kobylce??
zapraszam do dyskusji 8)

FaceBook
 FaceBook