Łódź - miejsce na sparing
budo_skorpiob
Ponad rok temu
witam wszystkich mam pytanko czy zna ktos miejsce w łódźi gdzie mozna by wyporzyczyc sprzet i mate\ring czy chodzcby kawalek parkietu by posparowac ?? mam duzo kolegów z którymi bym z checia posparowal.
budo_wojtt
Ponad rok temu
napisz do mnie prv msg albo maila ja postaram sie na dniach dowiedziec czy jest taka mozliwosc prawdopodobnie bede mogl ci pomoc
budo_jodan
Ponad rok temu
no problem, idź na ulicę i krzyknij na próbę: legia, amica, groclin...
budo_skorpiob
Ponad rok temu
Soul ja juz trenuje
ale jak napisalem chcialem posparowac z kolegami ktorzy nie trenuja ze mna w klubie.
budo_lordprzemo
Ponad rok temu
kazda szkola udostepnia sale gimnastyczna za drobna oplata - beirzesz i robisz z nia co chcesz ;d. (np gimnazjum 43 na powszechnej - parkiet ;p albo lo 32 na gorkiego - maty ;p)
budo_wojtt
Ponad rok temu
na gorze jest salka zapasnicza ale jakies ceny tam maja i czy w ogole mozna wynajac tak poprostu to nie wiem.kazda szkola udostepnia sale gimnastyczna za drobna oplata - beirzesz i robisz z nia co chcesz ;d. (np gimnazjum 43 na powszechnej - parkiet ;p albo lo 32 na gorkiego - maty ;p)
budo_lordprzemo
Ponad rok temu
ale wynajac tez mozna sale gimnastyczna - parkiet na sparing chyba zly nie jest ;d
budo_wojtt
Ponad rok temu
no jesli nie masz zamiaru rzucac sie na parkiet to czemu nie :wink:ale wynajac tez mozna sale gimnastyczna - parkiet na sparing chyba zly nie jest ;d