Wybite palce :(
Napisano Ponad rok temu
Ma ktos jakas rade ? czyms to smarowac/zawijac ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja kiedys sobie maly palec rozwalilem, do dzis nie wiem, co to
od chwytania, tam gdzie sie zaczyna dlon, a konczy palec, no i zostalo, czasami czuje, ze cos nie tak z tym palcem bylo
no i ostatnio 3 razy pod rzad sobie ten sam palec wybilem pod rzad...i zapewniam, ze to nie to samo, co 1 raz, z duza przerwa...
Napisano Ponad rok temu
Wniosek- trzeba było zapi.rdzielac do lekarza od razu powiedzial by co trzeba zrobic, a teraz juz nie masz wyjscia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam wybite 2 paluchy, myslalem ze z czasem sie same wbija ale nic z tego. Minal ok. msc. od wybicia a one dalej spuchniete
Ma ktos jakas rade ? czyms to smarowac/zawijac ??
Sie nie pytaj tylko idz do lekarza jak najszybciej.
Chodzilbys miesiac ze zlamana reka ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sensowne są taśmy. Ewentualnie jeśli chcesz wzmocnić palce, to sensowne wydaje się trenowanie przedramion.A znacie może jakąś skuteczną metode przeciwdziałania wybitym palcom? Np jakieś wapno jeść żeby wzmocnić tam te kości czy coś? :-) J amam podobny problem bo mi często coś sie z paluchami dzieje, więc prosiłbym o sensowną odpowiedź :wink:
Napisano Ponad rok temu
ja tam mialem wybity u nogi i 2 u reki (BJJ) , fuck'era (od grania w kosza ) i ten najmniejszy (zajebalem gosciowi , i najdluzej mnie bolal) , naprawilem je "babcinymi metodami" i teraz wszystkie dzialaja
Napisano Ponad rok temu
ja kiedyś dostałem piłką od kosza w wyprostowany ten między małym a od fuckera chyba serdeczny i tydzień nie mogłem nim ruszyć i w stawie zrobił sie jakby grubszy, nie wiem o co chodzi.
A ostatni chybiłem typa i w ściane walnąłem lewą i też mam wybity ale już zaczyna działać normalnie , nie wiedziałem że ściany są takie twarde
Napisano Ponad rok temu
ale nie jest zle z tym palcem, tylko ten maly, co sobie od chwytania rozwalilem, to juz powazna sprawa, nawet nie wiem, co to moglo byc
Napisano Ponad rok temu
Chodzilbys miesiac ze zlamana reka ?
Nie, reke jak rozwalilem to odrazu lecialem na pogotowie. Tylko reka bolala zajebardzo a palec boli jak dotykam czy sie szarpie na treningu...
PaeŁ jak go wybiłeś ?
diabli wiedza
Napisano Ponad rok temu
ja kiedyś dostałem piłką od kosza w wyprostowany ten między małym a od fuckera chyba serdeczny i tydzień nie mogłem nim ruszyć i w stawie zrobił sie jakby grubszy, nie wiem o co chodzi.
o o o o o , to samo mialem i ten sam palec ^__^
przeszlo calkiem po hmm...3 miechach??
a co do paela... tak naprawde to nikt nie wie co mu sie stalo z tymi palcami
Napisano Ponad rok temu
Pewnie strzelił kogoś o twardej szczęce i sobie palca wybił, albo jak ja chybił i w ściane walnął
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ściski do dłoni
- Ponad rok temu
-
Tabaka - jak szkodzi?
- Ponad rok temu
-