zatkany nos ;(
Napisano Ponad rok temu
macie na to jakies sposoby?
czym wyleczyc przeziebienie, resztki przeziebienia
Napisano Ponad rok temu
przylaczam sie do pytania
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Krople, które używam, nazywają się Buderlim, ale wydaje mi się, że i tak wszystkie działają tak samo. Tylko że trzeba je używać regularnie ( ja: 2x dziennie )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na zatkany nos pomaga przez kilka dni spać na grubej poduszce, tak prawie na półleżąco.jak w temacie, od jakiegos czasu(niedawno bylem przeziebiony, moze jeszcze jestem )glownie podczas snu mam zatkany nos, w dzien normalnie moge oddychac, ale jak sie poloze, to sie zatyka ;(
macie na to jakies sposoby?
czym wyleczyc przeziebienie, resztki przeziebienia
Napisano Ponad rok temu
ja używam kropel i jeszcze taki lek homeopatyczny (ale to nie działa na każdego i trzeba długo stosowac, żeby dało jakiś efekt) cirrus od czasu do czasu i jeszcze jakieś leki przeciwalergiczne
raz jest lepiej, raz gorzej........
Napisano Ponad rok temu
mam też tak że jek zmarzne odrazu leci mi z nosa czy to też może być wina przegrody
Napisano Ponad rok temu
Miałem zabieg 3 marca: 3 dni beznadziejne z czego pierwszy dramatyczny, później da się życ
Naprawdę to pomaga (kroili mnie w znieczuleniu miejscowym i dłutowali kosci czaszki)
Fajno było!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W jodze sa odpowiednie cwiczenia na zatkany nos-ktos probowal? :-)
Napisano Ponad rok temu
Co do operacji to polecam korekcje przegrody:D
Miałem zabieg 3 marca: 3 dni beznadziejne z czego pierwszy dramatyczny, później da się życ
Naprawdę to pomaga (kroili mnie w znieczuleniu miejscowym i dłutowali kosci czaszki)
Fajno było!
hahaha ja tez mialem podobne doswiadczenie. Polozyli mi mokra szmate na oczy i pani dr poprosila asystentke zeby zaczela dlutowac, i slyszalem tylko takie tepe ogdlosy i czulem jak glowa mi sie porusza od tego dlutowania i po 30 sekundach pani dr powiedziala do asystentki "Ale nie z tej strony!!!!" niestety nie bylo to w wtedy smieszne. hahahhaa
wiec zaczelo sie od poczatku.
W moim przypadku najgorzsza byla pierwsza noc bo dali mi za durzo srodkow znieczulajacych w zwiazku z czym po operacji zapodali mi adrenaline czy cos i nie moglem wogule zasnac tylko sie trzeslem na tym luzku od tej adrenaliny i srodkow znieczulajacych.Pierwszych moze pare dni tez nie nalezy do najlepszych, bo trudno jest jesc. W zasadzie niewiele mozesz robic bo nawet ogladanie telewizji jest ciezkie bo oczy lzawia.
Ale najgorsza jest atmosfera szpitala, tych wszystkich chorych stekajacych ludzi, totalny dol. Ja sie wypisalem poltora dnia po operacji bo niemoglem tam wyrobic.
Zeby bylo jeszcze smieszniej, to pani doktor zapomniala mi zdjac wszystkich szwow z nosa i dopiero jak sam sie zorientowalem ze to co mam w nosie to nie dredy tylko plastikowa nitka to poszedlem jeszcze raz.
Czysty profesjonalizm
Ale dziala dobrze, z ztym ze znowu mialem uszkodzony nos i chyba musze isc jeszcze raz ale juz nie do szpitala brodnowskiego w warszawce.
Kropel nie uzywaj za czesto bo sie od nich zwyczajnie uzaleznisz.
Napisano Ponad rok temu
Bardzo wygodny sposób.
Wskazany umiar w przyjmowaniu tabletek.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Problem z nogami :/
- Ponad rok temu
-