aBusse
Napisano Ponad rok temu
ale z drugiej strony wieczosta gwarancja jest wiec nie ma sie czym cynik przejmowac...
Napisano Ponad rok temu
wbijac go w monety, rabac doniczki, okap etc.
sensu w tym nie widzę 8O , żadnego :?
Napisano Ponad rok temu
Niezłe testy, coś niesamowitego 8O
Kwestia ścianki działowej nadal aktualna 8)
Napisano Ponad rok temu
ale z drugiej strony wieczosta gwarancja jest wiec nie ma sie czym cynik przejmowac...
Czy gwarancja obejmuje np. ukruszenie czubka?
Jest po prostu na wszystko, nawet na podłożenie pod pociąg?
Adam
Napisano Ponad rok temu
A ja tam abusuje bo kurna lubie, takie skrzywienie mam Oczywiscie nie wszystko jak leci ale niektore noze jak chocby Busse sa do tego stworzone po prostu
I przy okazji daje to pewne pojecie odnosnie tego jak sprzet trzyma ostrosc, jaka wytrzymalosc czubka jest, jaka ergonomia chwytu przy naprawde mocarnych pracach jest. Ot cos, czego o nozu nie dowiecie sie uzywajac go tak jak bogowie Eternii przykazali a pewnie chcielibyscie sie dowiedziec nie dewastujac swojego pupilka
W Imie Nauki!
Napisano Ponad rok temu
szczurki maja podobnie... i za to je uwielbiam :twisted:We guarantee against any and all major damage, including the handles, including accidental damage forever. We highly encourage gross abuse as it is covered by OUR warranty. The only thing we do not cover is intentional damage. For example, let's say you cut your Busse Combat knife in half with an acetylene torch. We probably wouldn't cover that . . . unless it was accidental, in which case we would send you new knife.
i za design
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ps. Wysnułem dodatkowy wniosek, że Zielona Wróżka jest zdolna wymyśleć tak ekstremalnie niespotykane testy, że kto wie czy nie każdy nóż w przyszłości Jej ulegnie.
Napisano Ponad rok temu
jawor ja to m.in. robie dla takich jak ty, co nie przepadaja za takimi testami ale wyniki poczytac moga
Napisano Ponad rok temu
edyta/ poprawiłem orta
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jerry Busse powiada, ze zrypiesz busse, zlamiesz czy cos - wymienia Ci gratis i najlepiej jeszcze opisz na forum busse co zes zrobil!
lol. to chyba musze sie przekonac do jakiegos fixeda.
Adam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak przegapisz to czekasz albo z rynku wtornego kupujesz
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Maja limited runs czyli np. jedne model aktualnie produkowany przez jakis czas i potem nastepny itd. Ale odrobinke tego narobili juz ja bym SF NO strasznie chcial tylko nie bardzo wiem po co mi toto ale pracuje nad pretekstami usilnie
Napisano Ponad rok temu
cynik, zamiesc filmiki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mini Socom - różne
- Ponad rok temu
-
Wiosenne porządki
- Ponad rok temu
-