aBusse
Napisano Ponad rok temu
Mówisz, że garda za mała. Może zrób nacięcia na grzbiecie? Zawsze to chwyt poprawi trochę.
A daj jeszcze jak możesz fotki noża w dłoni, ale tak by można było dupkę noża zobaczyć proszę.
Napisano Ponad rok temu
Szkoda, że "taktycznych" folderów nie robią

Napisano Ponad rok temu
Nad nacieciami na grzbiecie sie zastanawiam tak samo jak nad malym false edgem. Ino nie wiem jak to wyjasnic - gora noza trzyma dobrze ino pod palcem wskazujacym lekka niepewnosc czuje. Noz w dloni bedzie zaraz.
Co do elastycznosci - na razie jeszcze nie wymyslilem zadnego testu, udalo mi sie tylko wygiac na jakies 7 stopni noz jak musialem duzo serca przylozyc, zeby podwazyc ta blache tak coby bylo widac co przebilem [a i tak na focie slabo wyszlo]. Cos wymysle, Shadowa juz wyginalem

W ogole zastanawiam sie nad mala customizacja tego nzoa ale troche sie boje...

Folder Busse - bedzie, juz jest rok z okladem projektowany. Tak dlugo, dlatego,z e Busse to legenda wytrzymalosci i chca zrobic taki folder, ktory bedzie rownie pancerny. na razi ebyla jedna fotka - tylko kawalek klingi widac bo reszta zasloniona kartka papieru - caly Jerry

Ale mysle, ze warto poczekac

Co do wrazen - 2 warstwy przebic to jeszcze jakos sie da ale jak rypnalem w trzy... wojezu, nigdy wiecej - nie, zebym sie bal o noz - raczej o swoje zdrowie zarowno fizyczne jak i psychiczne

Napisano Ponad rok temu
Coz, poczekamy zobaczymy, trzymam kciuki, choc juz prawie stracilem nadzieje na to, zebym noz ujrzal za mojego zywota...
Napisano Ponad rok temu

Dobra, fotosy w lapie:
Zamkniety klapec czyli chwyt pelny

Otwarty klapec czyli chwyt pogladowy - rzecz o tym jak dupa ladnie w rece lezy

(nie wiem jak innym ale w moich duzych lapach to jest rewelka)

Rewers czyli jak piknie i pewnie sie toto trzyma:

Kciuk swietnie sie opiera na brzegu micarty w razie niemca:
(wiem, gowno widac

No i ogolnie:

Kilka fotek z testu:

Szkoda, ze nie mialem akurat lepszego aparatu, niektore fotki moglyby byc abrdzo klimatyczne.

Po tym wszystkim krawedz tnaca mint - mzoe jakbym robil takie hyperzoomy jak Piter ostatnio pokazal tobym coz znalazl ale tak golym okiem jak sie przygladam to nie widze.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
No i na koniec...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
(juz nie przeciete tak latwo i lekko ale jednak rowniutko)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poza tym Benchmade robi 710 z M2 a to juz jest rzeczywiscie rdzewna stal...ale jakos nie slyszalem zeby ludzie narzekali...
Ja tez nie

Mam dwa noze, uzywam dosc czesto - Nimravusa zreszta dosc czesto w kuchni, starczy oplukac i wytrzec, niczym nei smaruje.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Mini Socom - różne
- Ponad rok temu
-
Wiosenne porządki
- Ponad rok temu
-
Do czego służy dziurka w folderze?