aBusse
Napisano Ponad rok temu
Mówisz, że garda za mała. Może zrób nacięcia na grzbiecie? Zawsze to chwyt poprawi trochę.
A daj jeszcze jak możesz fotki noża w dłoni, ale tak by można było dupkę noża zobaczyć proszę.
Napisano Ponad rok temu
Szkoda, że "taktycznych" folderów nie robią :wink:
Napisano Ponad rok temu
Nad nacieciami na grzbiecie sie zastanawiam tak samo jak nad malym false edgem. Ino nie wiem jak to wyjasnic - gora noza trzyma dobrze ino pod palcem wskazujacym lekka niepewnosc czuje. Noz w dloni bedzie zaraz.
Co do elastycznosci - na razie jeszcze nie wymyslilem zadnego testu, udalo mi sie tylko wygiac na jakies 7 stopni noz jak musialem duzo serca przylozyc, zeby podwazyc ta blache tak coby bylo widac co przebilem [a i tak na focie slabo wyszlo]. Cos wymysle, Shadowa juz wyginalem ale wtedy to bylo z sensem tzn. przy okazji praktycznego zastosowania a nie w imadle.
W ogole zastanawiam sie nad mala customizacja tego nzoa ale troche sie boje...
Folder Busse - bedzie, juz jest rok z okladem projektowany. Tak dlugo, dlatego,z e Busse to legenda wytrzymalosci i chca zrobic taki folder, ktory bedzie rownie pancerny. na razi ebyla jedna fotka - tylko kawalek klingi widac bo reszta zasloniona kartka papieru - caly Jerry
Ale mysle, ze warto poczekac
Co do wrazen - 2 warstwy przebic to jeszcze jakos sie da ale jak rypnalem w trzy... wojezu, nigdy wiecej - nie, zebym sie bal o noz - raczej o swoje zdrowie zarowno fizyczne jak i psychiczne
Napisano Ponad rok temu
Coz, poczekamy zobaczymy, trzymam kciuki, choc juz prawie stracilem nadzieje na to, zebym noz ujrzal za mojego zywota...
Napisano Ponad rok temu
Dobra, fotosy w lapie:
Zamkniety klapec czyli chwyt pelny
Otwarty klapec czyli chwyt pogladowy - rzecz o tym jak dupa ladnie w rece lezy
(nie wiem jak innym ale w moich duzych lapach to jest rewelka)
Rewers czyli jak piknie i pewnie sie toto trzyma:
Kciuk swietnie sie opiera na brzegu micarty w razie niemca:
(wiem, gowno widac )
No i ogolnie:
Kilka fotek z testu:
Szkoda, ze nie mialem akurat lepszego aparatu, niektore fotki moglyby byc abrdzo klimatyczne.
Po tym wszystkim krawedz tnaca mint - mzoe jakbym robil takie hyperzoomy jak Piter ostatnio pokazal tobym coz znalazl ale tak golym okiem jak sie przygladam to nie widze.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
No i na koniec...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
(juz nie przeciete tak latwo i lekko ale jednak rowniutko)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poza tym Benchmade robi 710 z M2 a to juz jest rzeczywiscie rdzewna stal...ale jakos nie slyszalem zeby ludzie narzekali...
Ja tez nie
Mam dwa noze, uzywam dosc czesto - Nimravusa zreszta dosc czesto w kuchni, starczy oplukac i wytrzec, niczym nei smaruje.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mini Socom - różne
- Ponad rok temu
-
Wiosenne porządki
- Ponad rok temu
-
Do czego służy dziurka w folderze?
- Ponad rok temu