surefire e2e demontaż głowicy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
głowica się ściąga normalnie
i wgląd do sibki jest "głęboko do środka" po wyjęciu żarnika
przy próbach wyczyszczenia sibki próbowałem rozkręcić
http://www.fabrykasi...pic.php?t=29742
widać rysy na pierścieniu z tworzywa sztucznego
mnie nie udało się rozkręcić
podejrzewam że przy pomocy pająka - mozna se zrobić od bidy - mnie się nie kciało - da się rozkręcić
jednym zdaniem:
jeśli 2 raz bedem miał czyścić to od środka waciakami
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a mógłbyś Yossarian dokładniej wyjaśnić w jaki sposób?
o ile pamietam, to z cala pewnoscia da sie wyjac zarnik,bo jest wymienny nigdy jednak nie rozkrecalem calej glowicy w celu dostania sie do wewnetrznej strony szybki. Jesli uzbieral sie tam kurz, albo jest brud, to w sumie dziwne, od wewnatrz nic do latarki sie nie powinno dostawac, bo zarnik dosc szczelnie zatyka dostep do szybki. Jesli nie uda ci sie calosci rozkrecic moze sprobuj chociaz np pedzelkiem usunac brud przez dziurke na zarnik.
Napisano Ponad rok temu
natomiast jeśli to kurz to może wypłukac? chociaż to niekoniecznie mądry pomysł (wypłukać spirytusem ? ) ... nie wiem
Napisano Ponad rok temu
czytam Was juz od jakiegos czasu. i po przeczytaniu topica o rozkrecaniu glowicy do surefirka wpadlem na pewnien pomysl. czy moglby mi ktos najlepiej z bialegostoku (odpada przesylka) chociaz jesli nikogo nie bedzie to i spoza (koszta pokryje) ofiarowac/odsprzedac przepalony zarnik SureFire Lamp Module - tak to sie zwie na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
z gory dziekuje
dodatkowy kontakt: gg-2500679 mail [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
oczywiscie ten modul surefire to tylko przyklad ale nie wiem jakie inne firmy jeszcze takie cos robia...
Napisano Ponad rok temu
i po przeczytaniu topica o rozkrecaniu glowicy do surefirka wpadlem na pewnien pomysl. czy moglby mi ktos najlepiej z bialegostoku (odpada przesylka) chociaz jesli nikogo nie bedzie to i spoza (koszta pokryje) ofiarowac/odsprzedac przepalony zarnik SureFire Lamp Module
myslę że nie tylko Ty wpadasz na pomysły, żeby np. wstawić LEDa w miejsce spalonego żarnika itp. :wink: mam wrażenie, że nie ma za wiele przepalonych żarników - może wytrzymują dłużej niż podaje producent, może używamy za mało ale skoro już pytasz to sprecyzuj czy ma być typu MN czy raczej typu P [ze zwierciadłem] , może ktoś będzie miał
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
może się okazać że ona kolimatorka wymaga
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ma ktos?
- Ponad rok temu
-
Poncho
- Ponad rok temu
-
Taka fotka... (Citizen)
- Ponad rok temu
-
mapy
- Ponad rok temu
-
kilka mniej znanch latarek
- Ponad rok temu
-
Recoil -Gerbera , kilka słów....
- Ponad rok temu
-
SureFire - jak to jest z tymi lumenami...
- Ponad rok temu
-
Zegarki - Luminox SEAL Dive a Smith&Wesson?
- Ponad rok temu
-
Leatherman CS4 - recenzja.
- Ponad rok temu
-
Sklepy godne polecenia
- Ponad rok temu