III World Cup - IKO 2
Napisano Ponad rok temu
Lightweight
Middleweight
Heavyweight
Dodam tylko, ze najciekawsze walki beda w wadze najciezszej. Sa tam naprawde utytułowani zawodnicy : Suzuki, Tsukamoto, Gudauskas, Grigoriev(zwyciesca poprzedniego Pucharu Swiata z 2001 roku) , Shevchenko, Tsukakoshi czy Torok.
Szkoda, ze nie dojdzie to pojedynku IKO 1 vs IKO 2. To by było wydarzenie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ps. Jeżeli Jarek pisze prawdę ,że pan Jacek ma już 4 dan to naprawdę jego kariera jest szybka i błyskawiczna. Tylko szkoda ,że za tym nie idzie rozwój IKo 2 Polska ,a tylko chermetyczna izolacja sie od całego środowiska karate w kraju.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na pytanie :gdzie sa Polacy w tak prestiżowej imprezie odpowiedz jest nastepująca : niestety , ale IKO 2 w Polsce nie ma zawodnikow,ktorzy by nawet zblizyli sie do poziomu europejskiego, nie mowiac juz o takiej imprezie jak Puchar swiata.IKO 2wystawia swoich zawodnikow na Mistrzostwa Europy jednak mając tylko 3 kluby duzego wybory nie ma.
tutaj sie niezgodze - gdzies słyszałem czy czytałem, ze do tego typu imprezy zawodnicy uczestnicza w turniejach eliminacyjnych takih jak Mistrzostwa Europy czy odpowiednie mistrzostwa regionow IKO 2.przeciez żadnych kwalifikacji nie ma
Co by niemowic Turniej ten jest bardzo silnie obsadzony-brakuje mi tylko Muzzafera Bacaka (ale on chyba zakonczyl juz kariere)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przeciez żadnych kwalifikacji nie ma .
Ps. Jeżeli Jarek pisze prawdę ,że pan Jacek ma już 4 dan to naprawdę jego kariera jest szybka i błyskawiczna. Tylko szkoda ,że za tym nie idzie rozwój IKo 2 Polska ,a tylko chermetyczna izolacja sie od całego środowiska karate w kraju.
Jeśli chodzi o rozwój - pisze się "Hermetyczny" , przez "samo h". Dobrze o tym pamiętać, bo rozwój zaczyna się już w podstawówce :wink:
Rozumiem, że kwestionując kwalifikacje wspomnianego człowieka miałeś przyjemność go spotkać i trenować u niego? Bo przecież kwestionowanie cudzych kwalifikacji bez rozeznania było by szczytem tupetu i wieśniactwa... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ps. No to ile już jest organizacji Oyama po tym jak wyrzucili wodza ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pierwszy raz o tym słyszę no chyba ,że tylko IKo 2 tak jest choć tu bym polemizował 8)
No wiesz napisałem ,ze gdzies o tym słyszałem , czy czytałem - nie przyjałem tego zapewnik.Ale jedno jest pewne - wiekszosc osob ,ktore tam startuja nie trafiło na te zawody przypadkowo, sa tam ludzie, ktorzy zobyli kilkakrotnie mistrzostwo swojego regionu.
A własnie kogo wyrzucili, i za co ? Karateka nie daj sie prosic uchyl rąbka "tajemnicy" :wink: i czy napewno to org Oyama czy czos innego ? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może się nie zakwalifikowali, albo nie mają kasy
A nie trzeba bylo siedziec przy Shihan Drewniaku ? a nie szukac wynalazkow ?
Napisano Ponad rok temu
Może się nie zakwalifikowali, albo nie mają kasy
A nie trzeba bylo siedziec przy Shihan Drewniaku ? a nie szukac wynalazkow ?
a konkretnie co masz na mysli? bo jezeli chodzi o nieobecnosc Polakow na tej imprezie to juz wyjasniłem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Majowe Mistrzostwa Świata KK
- Ponad rok temu
-
PIERWSZE ZAWODY
- Ponad rok temu
-
Kyokushin Kata
- Ponad rok temu
-
W czym moczyć poobijane dłonie?
- Ponad rok temu
-
Niskie pozycje w shotokan i nie tylko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
22 Miedzynarodowy Oboz Karate - Ravensburg
- Ponad rok temu
-
hahaha, tasiemka
- Ponad rok temu
-
Pytanie do ćwiczących Gosoku Ryu
- Ponad rok temu
-
makiwara
- Ponad rok temu
-
WYDARZENIE DZIESIĘCIOLECIA W POLSKIM KARATE !!!
- Ponad rok temu