Odżywki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Słoniak - lekarz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Secundo: a rodziców nie mam pojęcia jak przekonać.. u mnie działa argument pełnioletności i własnej kasy:). Może weźcie ich za rączke do lekarza( może dietetyka?) co by im w rozmowie twarzą w twarz wyjaśnił, a przy okazji możeci się popytać o jakieś rady (koszt wizyty ale może się uda). Opcja druga to dać im do poczytania skład takowej odżywki i udowodnić grzecznie, że żadnych wynalazków specjalnych tam nie ma... z tym że bez podbudowy zewnętrznego autorytetu pewnie będzie ciężko.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze w Polsce jest ogromny stereotyp, ktory wrzuca do jednego wora odzywki dla sportowcow i sterydy, wiekszosc ludzi nie odroznia jedno od drugiego, ciezko im to wyjasnic bo oni i tak wiedza swoje :-( spotykam sie z tym codziennie sprzedajac w sklepie czy bedac w hurtowni (mniej przypadkow).
Dlatego trzeba zaczac od pozadnych argumentow, jak rozmawiam z rodzicem syna, ktory chce brac odzywki tlumacze ze nowoczesne odzywki dla sportowcow sa produkowane wg. tych samych rygorow co odzywki dla dzieci, ze producenci maja wszelkie uprawnienia/certyfikaty do sprzedazy ich w Polsce i na swiecie, nie zawieraja zadnych szkodliwych substancji.
Na pytanie ze to wszystko szkodzi, odpowiadam pytaniem a co nie szkodzi??? Wszystko jest trucizna decyduje tylko dawka, bo np. jak zjem duza ilosc jakiegos pozywienia (owoce, chleb, mieso cokolwiek) w przekraczajacej normy proporcji to czy nam to nie zaszkodzi?
Dlatego stosujac odzywki trzeba sie kierowac zdrowym rozsadkiem i nie ulegac trendowi, ze jak dzialaja 3 kap. to wezme 6 kap. zeby bylo 2 razy lepiej!
W Kulturystyce i Fitness SDW chyba wrzesniowej byl obszerny artykul Pana Ambroziaka pt. Mama kup mi odzywke, tez dosyc fajnie obrazowal cale to zagadnienie. Postaram sie go wkleic.
Pozdrawiam
ekspert Power-Zone
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Primo: chłopaki a diete macie +/- ustawioną ?? Jak nie to nie ma się co pchać w odżywki...
Secundo: a rodziców nie mam pojęcia jak przekonać.. u mnie działa argument pełnioletności i własnej kasy:). Może weźcie ich za rączke do lekarza( może dietetyka?) co by im w rozmowie twarzą w twarz wyjaśnił, a przy okazji możeci się popytać o jakieś rady (koszt wizyty ale może się uda). Opcja druga to dać im do poczytania skład takowej odżywki i udowodnić grzecznie, że żadnych wynalazków specjalnych tam nie ma... z tym że bez podbudowy zewnętrznego autorytetu pewnie będzie ciężko.
Ja diete mam ułożonom, odpowiednie ilości węglowodanów, białka+witaminy, mikroelementy, tylko ja szybciej rosne w porównaniu z nabieraniem masy i suple bardzo dobrze na mnie działają-sprawdzone :-)
Napisano Ponad rok temu
Budowicze jak mam wkleic obrazek z kompa? Mam ten artykul i chcialem sie nimi z Wami podzielic i nie moge
Wyslij mi na maila zaraz wkleje jak tylko dojdzie.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
>[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jak by cos na img shacku popsuli to turowniez lezy (troche okrojone z syfu):
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co jeść, aby budować masę mięsniową, niemogąc jeść bialka??
- Ponad rok temu
-
Aparat ortodontyczny
- Ponad rok temu
-
Co na większą wytrzymałość??
- Ponad rok temu
-
Gripstik
- Ponad rok temu
-
Okulary - problem