Co jeść, aby budować masę mięsniową, niemogąc jeść bialka??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie i proszę o szczerą odpowiedź i rady. Jestem uczulony od niedawna na białko żoładek daje znac o sobie jesli zjem niewielka ilosc nawet,
8O Jak nie jesz białka, to zginiesz. Popatrz na zdjęcia z obozów konentracyjnych lub Gułagu (albo Afryki). Wiesz, że są różne białka? To, że np. ktoś jest uczulony na białko kurze, nie znaczy, że jest uczulony na białko np. ryb.
Ty mówiąc białko masz pewnie na myśli jakiś konkretny preparat? Czy może obiad przestraszony
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A główny posiłek potreningowy? No kurde, węgle, zdrowe tłuszcze i dobrze przyswajalne białko , z wyjątkiem jajek i serka "Bieluch". Na tych dwóch źródłach białka świat się nie kończy
Nie mogę dać linka do artów o żarciu gdzie znajdziesz źródła git białka, bo znajdują się na innym forum dyskusyjnym. Poszukaj po najpopularniejszych forach kulturystyznych w działach Odżywianie.
Napisano Ponad rok temu
Mozesz tez kupic sobie odzywke bialkowa, izolat np serwatki (nie zastapi to pelnoprawnego posilku, ale sprawi, ze uzyskanie dobrego dziennego bilansu bialka w org. bedzie prostsze).
No i tradycyjnie polecam "chleb" kulturystow - tunczyk - jak to sie ladnie nazywa - w sosie wlasnym, a tak naprawde, w solonej wodzie
Napisano Ponad rok temu
Kefir moglbys pic...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dla mnie to bez sensu. nie mozesz byc uczulony na bilako.
moze ten bieluch ci nie sluzy, albo cos. kup z krasnegostawu, albo mlekowity
aminkowasy do tych wegli jak chcesz wueksza mase.
napisz z kad masz pewnosc, ze jestes uczulony na bialko poch. od drobiu i krow!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przestraszony To mi przypopmina sytuacje w której ludzie unikają dentysty bo się go boją...tfu... znaczy nie mają zasu żeby iść... nie boli ich tak bardzo jak wódą znieczulają, po paru latach już co drugi ząb do wymiany .do lekarza chyba nie musze isc poprowu wiem czego nie jesc
Życze Tobie zdrowia. Pewnie się przyda. Możliwe, że parę wizyt ulekarza rozwiązało by Twój problem żywieniowy, a Ty się zapierasz :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no to nie wiem. jak lekarz nazwal to co Ci sie dzieje?Ja nie moge jesc jajek w zadnej postaci no chyba ze troche jakiejs salatki;-)ale zaczej na dobre to mi nie wychodzi Ale dzieki za podpowiedzi :-) Przezuce sie na wiecej rybnych potraw A do lekarza chyba nie musze isc poprowu wiem czego nie jesc tylko chcialem wiedziec czym moge to zastapic zzeby dostarczac bialka Miesniom po treningu.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Aparat ortodontyczny
- Ponad rok temu
-
Co na większą wytrzymałość??
- Ponad rok temu
-
Gripstik