AIKIDO w TeamRadiu
Napisano Ponad rok temu
W najblizsza niedziele porozmawiamy o AIKIDO
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Czy aikido jest skuteczne?"..,. zaraz się zacznie..
Qurcze przegapiłem.... 8)
Było coś interesującego??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Garry!!!!!!! OOO!!! nie!!! rany julek, to z pewnoscia byla straszna kaszanabedzie MP3 z audycji. gosciem i ekspertem byl forumowy Garry, który stanie się owej empetrójki wlascicielem.
Napisano Ponad rok temu
bedzie MP3 z audycji. gosciem i ekspertem byl forumowy Garry, który stanie się owej empetrójki wlascicielem.
Boże, Aikido już jest wszędzie 8O , nawet w radiu mamy swoich ludzi...hehe
Napisano Ponad rok temu
Twoje natomiast informacje, stanowily podstawowa wiedze autora audycji :-)Garry!!!!!!! OOO!!! nie!!! rany julek, to z pewnoscia byla straszna kaszana [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]bedzie MP3 z audycji. gosciem i ekspertem byl forumowy Garry, który stanie się owej empetrójki wlascicielem.
Napisano Ponad rok temu
Audycja była skierowana raczej dla laików. Ale jesli ktos ma ochotę posłuchać moich przynudnawych wynurzeń, to link przez tydzien dostępny będzie tutaj:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
wrzucę go też do mnie na stronkę ([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników])
Oto moja krótk relacja.
O 17.30 przed bramą UW spotkałem Jakuba, twarz wydała mi się znajoma, ale nie skojarzyłem skąd. Dopiero po pewnym czasie skojarzyłem go że spotkaliśmy się na II zlocie vortalu, prowadził wtedy zajęcia z Capoeira.
Z tego całęgo mojego przejęcia zapomniałem sobie jakiegos browara przed audycją zakupic i strasznie mnie suszyło, więc darujcie mamrotanie pod nosem
Nie potrafiłem się też zabardzo oswoić z mikrofonem.
Przed audycją powiedziałem sobie że nic to takiego, po prostu będe gadał z Jakubem na taki temat jak zapoda. Jakiez moje było zdziwienie kiedy zadawszy mi zapytanie (wcale nieproste - rzeke wody mozna by wylać )zostawiał mnie samego z mikrofonem by na ircu zobaczyc jakie ludziska mają pytania do mnie. Waaa, przerazenie padało na mnie wtedy okrutne więc nie raz prawie zaniemówiłem. Ale jakos poszło (nawet nie zauwazyłem kiedy).
Zanim zaczniecie drzec łacha ze mnie, zauwazcie ze nie reklamowałem zadnej konkretnej orgaznizacji czy klubu. Przybyłem tylko po to by pogadać trochę o aikido, może nie wszystko co mówiłem było jasne, ale strałem się by w miare mogło trafić do niezwiązanych z tematem ludzi
Szkoda nikt poza mną więcej się nie stawił, choć kilka znanych nam osóbek się zapowiadało cóż, więc w z związku z tym sam wypinam klatę by przyjąć dzielnie na nią waszą krytykę
Szczerze to mam strasznego pietra by posłuchać samemu tej audycji. Więc o wszelkich wpadkach pewnie dowiem się z forum
Napisano Ponad rok temu
PS. a juz tak na powaznie. to dziekuje garry'emu za udzial w audycji, za przedstawienie laikom o co w aikido chodzi, za rozreklamowanie aikido i dyskusje, ktora sie w czasie audycji wywiazala. jako jedna z niewielu osob wyrazila chec wspolpracy i za to jestem mu wdzieczny.
z harcerskim pozdrowieniem,
jakub
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobra plik na mojej stronie lezy tutaj:
Napisano Ponad rok temu
no ale sciagamy i zobaczymy czy o aikido mowisz rownie dobrze jak kopiesz w capoeire
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nowa sekcja jodo
- Ponad rok temu
-
Jak wygląda trening w Waszym dojo ?
- Ponad rok temu
-
Poziom Hombu Dojo? Mity i legendy?
- Ponad rok temu
-
Treningi w Hombu Dojo
- Ponad rok temu
-
What is aikido?
- Ponad rok temu
-
Ciekawy wywiad, niestety po angielsku :(
- Ponad rok temu
-
hej,, dziewczyny jak wam sie cwiczy z facetami.........????
- Ponad rok temu
-
zawody Aikido, jak wam poszło?
- Ponad rok temu
-
Szycie Hakamy
- Ponad rok temu
-
Wesooołych Świąt!
- Ponad rok temu