Warto pamiętać że osoto gari jest techniką pochodzącą z karate, która była wykonywana w zależności od sytuacji w różnych warunkach wychylenia i pod różnym kątem do nogi podcinanej tak samo była i jest wykonywana w JJ dopiero w Judo została usystematyzowana w Nage Waza w grupie Ashi waza.
to juz wiem dlaczego, rozne osoby mowia roznie.
Sulsa zejdź ze mnie wkoncu Evil or Very Mad . Nie znasz mnie nie wiesz co gdzie i ile lat trenuję więc nie nazywaj mnie facet i nie baw sie w krytykanctwo. Dałem ci jasno do zrozumienia ze puszczam twoje obelgi płazem a Ty co dalej szukasz wycieczek osobistych. Wejdź na moją stronę poczytaj dokładnie co tam jest napisane i ewntualnie potem możemy pogadać jak ludzie na forum. No chyba, że gówniaż jesteś z muchami w nosie i z zasadami dobrego wychowania w dupie Evil or Very Mad . To żecz jasna ja pauzuje bo ten poziom dyskusji mnie nie interesuje Twisted Evil .
Napisalem poprostu ze to wykonanie techniki wyglada dla mnie "niesolidnie"(jakbym wiedzial ze pisze jednym z forumowiczow to bym tego nie napisal), a ty zaraz na mnie najezdszasz zaczynasz mnie obrazac, jakimis zdaniami o niskim poziomie itp. do tego jeszcze czynisz w moim kierunku dziwne uwagi w innych dzialach. Wyrazilem swoja subiektywna opinie, nie obrazajac twojech osoby, ale z tego co widze ty nie umiesz przyjac krytyki w inny sposob niz atakujac osobe, ktora wypowiedzial swoje zdanie.
P.S. nie lubie sie kucic na forach bo wiem ze to bez sensu i w necie kazdy moze kazdego bezkarnie obrazac, co najwyzej mozna dostac bana, ale co za problem zmienic ksywke