łopata
Napisano Ponad rok temu
Poszedłem na świąteczny spacer taką dziką leśną alejką biegnącą koło torów kolejowych. W miejcu tym często kręcą się ludzie kradnący węgiel z przejeżdżających pociągów. Są na tyle bezczelni, że robią to w biały dzień i czasem nawet zaczepiają przechodzących ludzi. No właśnie dziś też zaczepiono mnie wulgarnymi słowy. Wiem - powinienem być ponad takie głupoty, ale ostatnio, po pewnych przejściach z żulami, jestem strasznie cięty na takie coś. Tak więc, w związku z tym, że byłem bez rodziny, żule zdradzali objawy spożycia alkoholu , a mi się nie śpieszyło. Wdałem się w pyskówkę. No, oczywiście zgrożono mi rozwaleniem łba łopatą, ale dlatego, że miałem zły dzień (suszyło mnie strasznie ) nie bardzo się przeląkłem i trzymałem się poza zasięgiem łopaty. Gdy jeden z żulików zamierzył się "od ucha" na mnie łopatą (byłem na to przygotowany i czekałem :twisted: ), błyskawicznie skróciłem dystans i... no i potraktowałem go tak jak trzeba - między oczy Drugi, widząc, że jego ziomal leży, a ja mam już w ręku jego łopatę, nie czekał na dalszy rozwój wydażeń, tylko zwiał. Wiem, wiem, zganicie mnie za to, że się chwalę swym "triumfem" , ale naprawdę zły dzień miałem. A jaki z tego morał? Kilka:
- żule są coraz bardziej bezczelni,
- nie łaź tam, gdzie nie musisz,
- skracaj dystans przy przeciwniku uzbrojonym w łopatę,
- nie wdawaj sie w pyskówki,
- bądź ponad takie "gówno",
- nie pij, bo potem piszesz głupie topici :roll:
Pozdr. Ż.W.
Napisano Ponad rok temu
- na spacer noś łopatę, w razie czego bedziesz mógł sobie pofechtować
I to w pięknych okolicznościach przyrody.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co dziwne zadziałało, nie musiałem użyć ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A kiedy maja to robic? Robiles to kiedys w nocy? Zreszta skad wiesz ze zule. Wielu kumpli co znam z targowka, ktorzy dochapali sie niezlych hawir na wilanowie, w radosci albo na lomiankach to po opal na zime jezdza na lewuche wypasionymi terenowcami na bemowo. Myslisz, ze jak sie ubieraja, w gajery?
Napisano Ponad rok temu
najlepiej niech nie robia wcale. i tak - jezeli juz sa pieprzonymi zlodziejami to niech chociaz kradna tak, zeby ich nikt nie widzial.A kiedy maja to robic
Napisano Ponad rok temu
jeszce kilka takich postów i chyba przejdę się do Rysia na trening, wprawdzie bierze 15pln za 1,5 godziny ale co miszcz to miszcz
Napisano Ponad rok temu
A pomysl zeby nie zejsc z drogi jak dwoch kolesi ma lopaty to nie tylko glupota, ja nawet nie wierze, zeby takie cos sie udalo.
Napisano Ponad rok temu
e mradu ty takich rzeczy nie pisz, ze jak ktos kradnie to od razu zlodziej. A jak by sie okazalo, ze jak jakis twoj ziom na ten przyklad ostro daje w palnik to powiesz, ze pijak? Musisz sie nauczyc myslec bardziej elastycznie. .
powiedz, że jaja sobie robisz
złodziej jest złodziejem, pijak jest pijakiem
jeśli nie potrafisz powiedziec kumplowi, że jest pijakiem ( a nie chcesz, aby sie całkiem stoczył) to marny z ciebie kumpel
Napisano Ponad rok temu
BUHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAe mradu ty takich rzeczy nie pisz, ze jak ktos kradnie to od razu zlodziej.
blagam powiedz ze zartujesz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
e mradu ty takich rzeczy nie pisz, ze jak ktos kradnie to od razu zlodziej
a jak ktos ukradnie to kim jest? zdefiniuj, rzozio. kolejny raz pokazujesz, ze masz ciekawy tok rozumowania. podziel sie nim z nami.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
małpie dajmy banana,co sie noite czepiasz Temat jest o lopacie. Masz jakies watpliwosci, ze nie mam racji tak? Zalezy co sie kradnie, kogo sie opierdala i kto to robi. Przeciez ci nie bede podstaw tlumaczyc nie? Jak sie okrada kumpla to jest kutasuwa ale firme albo panstwo to chyba nie ma obciachu nie? Wszyscy kombinuja jak moga a tu sie harcerzyk znalazl.
a rzoziowi dajmy bana
a gdyby się rzozio pytał "za co?"
to za bycie małym, wszawym, zdegenerowanym łachudrą
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zdjecia operacyjne z warszawskich ulic
- Ponad rok temu
-
wyjście
- Ponad rok temu